Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Invitasjon til NM Beach 2024/25

14. - 16. juni arrangeres årets Beach-NM i Lillestrøm. Det blir tre dager med håndballmoro i sanden.

Det er med stor glede Norges Håndballforbund inviterer til NM Beach 2024 i Lillestrøm. Klassene for 2024 er J/G 20 juniorklasse, Menn Senior NM-klasse og Kvinner Senior NM-klasse.

Dersom antall påmeldte lag overstiger totalkapasiteten for arrangementet vil det kunne settes en grense på maks ett påmeldt lag pr. klubb pr. klasse, reduksjon av antall påmeldte lag i klassen(e) (etter størrelse på klassen og etter først til mølla prinsippet) eller endre på konkurransemodellen.

Det er tillatt å stille med spillere med tilhørighet i annen norsk klubb enn den som deltar i NM Beach, så lenge disse har en skriftlig bekreftelse fra egen klubb på slik deltakelse. NHF anbefaler at i de tilfeller hvor det er mulig så stiller lagene med flest mulige spillere fra egen klubb. Spillere må være fylt 16 år for å delta i senior og/eller juniorklassen i NM Beach.

Priser pr lag:

J/G 20 (junior) – 2.500,-
K/M Senior – 3.000,-

Påmelding

Påmeldingen er åpnet i TA og fristen er 1. mai. Merk at ved flere påmeldte lag enn banekapasiteten vil det kunne være først til mølla som avgjør om påmelding blir godkjent. Påmelding vil kunne bekreftes innen 3. mai. Lurer du på noe kan du ta kontakt med nhf@handball.no. 

Trekking av lag etter at påmeldingsfristen er utløpt ilegges gebyr som følger:

  • Før publisert kampoppsett – kr 2.500,-
  • Etter publisert kampoppsett – kr 3.500,-

Påmeldingsavgift refunderes ikke ved trekking av lag.

Les alt om NM Beach her

Foreløpig hovedtidsramme for kampene (endringer kan komme):

Fredag 14. juni klokken 17.00-22.00
Lørdag 15. juni klokken 09.00-21.00
Søndag 16. juni klokken 09.00-20.00

NB! Alle lag må regne med å spille kamper fredag 14. juni.

Overnatting

Trenger laget ditt overnatting i Lillestrøm, Oslo eller Gardermoen kan det bestilles via vår samarbeidsparter Scandic. Last ned bestillingsskjema, fyll den ut og send til meeting@scandichotels.com merket: bestillingsreferanse 97461680.

Drakter og klær

Har dere lyst på nye drakter eller treningsklær har hummel via Assistco og Intersport et stort utvalg av behagelige klær som fint kan brukes under kampene eller til trening. Sjekk ut din nærmeste Intersport-butikk eller assistco.no for å handle på nettet.