Annonse:
Daikin
Annonse:
Daikin

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

kast ballen otta
kast ballen otta

70 skoler har "Kastet Ball!"

Kast Ballen-prosjektet har kastet i gang 3178 håndballer rundt om i Region Innlandet.

Totalt 70 skoler og 4829 elever i 1.-3. klasse, fordelt over hele Innlandet, har deltatt i Håndballforbundets skoleprosjekt "Kast Ballen" denne høsten.

Det har blitt gjennomført masse aktiviteter med fokus på håndball i skolen. Skolene har fått baller til bruk både i kroppsøvingstimene og til frilek. Lærerne har fått et eget undervisningsopplegg til bruk i kroppsøvingstimene. 

Elevene har hatt oppgaver de har løst i friminuttene, og hver dag i Kast Ballen-perioden har de hatt en kastballenutfordring som de har løst.
Det er 3. klasse som har hatt særlig fokus på dette og denne Kast Ballen-konkurransen ble til slutt vunnet av Loar Skule i Lom. Alle elevene fikk tildelt hver sin ball og klassen fikk en stor, flott pokal da regionen var på besøk og overrakte premiene. 

Loar Skule i Lom:

640x360_kastballen_loar_lom.jpg

Skolene som har deltatt har også sammen med klubber i sitt nærområde arrangert Kast Ballen dagen. Vi i Regionen har vært på besøk på noen av disse arrangementene og her kommer noen bilder.

Skjåk:
640x360_kastballen_skjåk.jpg

Dokka:
640x360_kastballen_dokka.jpg

Fagerlund:
640x360_kastballen_fagerlundhallen.jpg

Vestre Slidre:

640x360_kastballen_vestreslidre.jpg

Bagn:

640x360_kastballen_bagn.jpg

Alle deler av Innlandet har hatt Kast Ballen, og selv om ikke alle skoler har hatt tilbudet i høst, er det viktig at dere ute i klubbene nå er flinke til å følge opp og rekruttere nye spillere. Det er mange 1.-3. klassinger som har fått stiftet bekjentskap med verdens morsomste idrett i skolen med Kast Ballen! Trenger dere hjelp til rekruttering, så ta kontakt med vår klubbutvikler Maria Vikan Opheim.