Annonse:
Annonse Polar
Annonse:
Annonse Polar

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Alt blir bra, også i Vang i Valdres

I Vang i Valdres samarbeider klubben tett med asylmottaket, de er nå 38 spillere fra 6 til 12 år, fra 10 land.

Vi har fått denne rapporten fra primus motor i klubben Anita Olafsen:

"Vang IL benytter Coronapausen til å trene og rekruttere flere spillere. Vi er nå 38 glade håndballgutter og jenter i alderen 6-12 år, fra 10 ulike nasjonaliteter. Utfordringen vår er at det ikke er mange i samme alderstrinn, slik at lagsammensetning er en utfordring. Spillerne er utrolig flinke til å ta vare på hverandre og hjelpe hverandre på tvers av alder, kjønn og etnisitet.

Nå når det ikke er kamper, holder vi motivasjonen oppe med konkurranser på trening. Her er det viktigste å vinne over seg selv, og stadig knekke nye koder og flytte nye grenser. Som et supert hjelpemiddel til dette, har vi kjøpt inn merker til Håndballforbundets teknikkmerker, og  gjennomfører prøvene på trening. ALLE har nå klart rødt merke, mange har klart bronse, og disse er nå i gang med sølv! Prøvene er både utfordrende, morsomme og veldig lærerike for alle sammen. Vi trener mye teknikk og bruker flittig "øvelsesbanken" på regionens nettside. Det blir lite reell kamptrening, fordi vi er for mange på trening. 

Vang_3.jpg

Intersport Filefjell har sponset oss med nye drikkeflasker, og disse står sirlig plassert i vinduskarmen under trening. Vi har blitt veldig gode på smittevern, og det har blitt rutine med spriting både før, under og etter trening! 

Vi står på og gleder oss til vi får spille "ekte " kamper snart!! Alt blir bra!!!"

Vang_2.jpg