Annonse:
Ny landslagsdrakt fra hummel
Annonse:
Ny landslagsdrakt fra hummel

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Hva skjer med seriespillet utover våren?

Det er fortsatt ikke lov til å spille håndballkamper. Det påvirker seriespillet utover vinteren.

Før jul la vi ut en sak på vår hjemmeside som også ble sendt til klubbene i klubbinfo på mail. Den beskriver hvordan vi ser for oss seriespillet i 2021 og hvilke føringer som blir gjeldene ut sesongen. Saken kan du lese i sin helhet her.

Man kan i saken lese:
«Dette vil i korte trekk si at der vi før nyttår kunne flytte kamper til 2021, må vi nå la kampene som ikke spilles utgå.» Allerede søndag kveld 3/1-21 fikk vi beskjed om at all aktivitet tom. 17/1-21 avlyses. Det vil si at kampene som skulle gått i denne perioden avlyses og settes til 0-0, 0 poeng, da det nå ikke er rom for å sette dem opp på nytt.

For noen av regionseriene får dette følger allerede nå.
Dette gjelder G14, G16 og Jenter Junior som nå i januar skulle spille ferdig innledende runder for så å brekke seriene og spille Nivå 1 og Nivå 2 resten av sesongen.

Jenter junior:
Kampene tom. 17/1 utgår og resultatene settes til 0-0 og 0 poeng. De øvrige kampene i januar spilles som oppsatt (utfra det vi vet nå). Deretter brekkes serien og vi deler i Nivå 1 og Nivå 2 fra medio februar og spiller ny enkelt serie. Til tross for at alle ikke har spilt alle sine innledende kamper håper vi på at en deling i februar fører til en best mulig vårsesong med like mange kamper på alle og jevnest mulig motstand ut sesongen.

G14/G16:
Disse klassene skulle spilt ferdig innledende runder innen 17/1, men kampene tom 17/1 utgår og settes til 0-0 og 0 poeng. Vi brekker serien nå og setter opp nytt oppsett så fort som mulig. Vi spiller da Nivå 1 og Nivå 2, enkelt serie ut sesongen. På denne måten slipper vi en ny pause for å brekke seriene. Vi håper dette bidrar til en best mulig vårsesong med like mange kamper på alle og jevne kamper ut sesongen!

Er det likevel slik at man opplever å havne på et annet nivå enn man ønsket, vil vi også i denne situasjonen være så behjelpelige vi kan innenfor rammene puljestørrelsen gir. Ta i så fall kontakt med Aud Elin Thorstad umiddelbart.

Nye puljer ser nå slik ut:

G14:

Nivå 1

Nivå 2

Elverum 1

Elverum 3

Elverum 2

Elverum 5

Elverum 4

Gjøvik HK

Elverum 6

Jaren 2

Flisa

Kongsvinger

Jaren

LFH09 1

Leira

LFH09 2

Lena/Toten

Storhamar

Nordbygda

Vang

Veldre

 

 

G16:

Nivå 1

Nivå 2

Elverum 1

Elverum 4

Elverum 2

Gjøvik/Snertingdal

Elverum 3

LFH09 2

Flisa

Lunner HK

LFH09 1

Kongsvinger

Storhamar 1

Snertingdal/Gjøvik

Storhamar 2

Toten/Lensbygda

Storhamar 3

Veldre