Annonse:
Ny landslagsdrakt fra hummel
Annonse:
Ny landslagsdrakt fra hummel

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Seriespill vår-sesongen 2021

Her kommer litt info om kampaktiviteten i Region Innlandet for resten av 2020/21-sesongen.

Sesongen 2020-21 har til nå bydd på utfordringer. Vi er midt i en pandemi, samtidig som myndighetene åpner for og understreker viktigheten av at barn og ungdom skal kunne opprettholde fritidsaktiviteter. Det har vært lokale nedstigninger og mange kamper har blitt utsatt og avlyst. Men godt over 1000 kamper har blitt spilt og slik tiden har vært er vi glade for alle som kan trene sammen - og av og til spille kamp!

Barnehåndballen 6-12 år
I barnehåndballen settes det opp kamper på allerede planlagte rundedatoer. Kampoppsettet for alle klasser for januar publiseres før jul. For Intersport 4’er offentliggjøres arrangementsoversikten for vårsesongen før jul. For 9-12 åringene publiseres kampene for februar og mars i løpet januar.

Alle barnekamper fra 6-12 år utgår om de ikke kan spilles på oppsatt dato.

Det vil bli satt opp en ekstra runde for 9-12 åringene helgen 10.-11. april for å kompensere for utgåtte runder.

For Intersport 4’er ser vi på ulike alternativer for en ekstra runde.  

Regionserien
Situasjonen nå er at alle kamper som til nå har blitt flyttet har fått ny dato etter nyttår. Dette har vi fått til ved å forlenge planlagt sesong.

Vi får mange spørsmål fra klubbene. Hva gjør vi nå etter nyttår om kamper blir utsatt/ikke ønskes spilt på oppsatt dato?  Setter dere opp igjen kampene på nytt og på nytt? Noen lag får vel et veldig tett kampprogram? Når er sesongen ferdig? Vi skal forsøke å gi noen svar.

Alle lag bør nå se over sine kamper. Er det tett kampprogram? Kan vi flytte noe over til ukedager eller ledige helger? Har man ønsker om flytting må det avklares med motstander og hall og meldes til Aud Elin eller omberamming i TA innen 8. januar 2021.

Følgende vil så være styrende fra januar 2021:

 • Kampene som er publisert, spilles til den tiden de er oppsatt
 • Målet er å fullføre dobbel serie i alle de klassene dette er planlagt for
 • G14, G16 og junior jenter spiller enkel serie i nye puljer etter at innledende puljer er ferdig spilt i løpet av januar
 • Alle kamper skal spilles innen 15. april 2021, da er seriesesongen over
 • Fra 1/1-21 gjelder følgende om kamper ikke blir spilt i regionseriene:
  • Kamper som ikke kan spilles grunnet Korona (der kommuner er stengt, eller det frarådes aktivitet fra kommunelege) settes til avlyst, 0 poeng og 0-0 i målforskjell
  • Kamper der begge er enige om å ikke spille, uten at det er en formell grunn, settes også som avlyst, 0 poeng og 0-0 i målforskjell
  • Kamper der en part ikke ønsker å spille uten en formell grunn, tapes av denne part og motstander tildeles 2 poeng og 0-0 i målforskjell.
  • Det vil ikke være anledning til å omberamme kamper uten særskilt god grunn (konfirmasjon e.l.)

Dette vil i korte trekk si at der vi før nyttår kunne flytte kamper til 2021, må vi nå la kampene som ikke spilles utgå.
Kanskje må vi tenke slik at vi denne sesongen er glade for de kampene vi får spilt. Det er ikke sikkert vi kommer i land med et ordinært seriespill hvor Regionsmestere og Seriemestere kan kåres. Dette må vi se an utover våren, men vi håper alle har fokus på trening og kamp som positiv aktivitet i seg selv.

Hva vet vi om senior? Det vil komme en felles sak fra NHF sentralt før jul med siste nytt, og vi vil invitere til et informasjonsmøte på nett så fort vi vet mer. Vi håper fortsatt på å kunne spille deler av seriene for 3. div og 4. div, eventuelt arrangere miniturneringer eller lignende. Vi følger med og ønsker sårt å gi seniorlagene våre et tilbud så fort det eventuelt er åpnet for dette!

Vi ønsker dere alle en riktig god jul og et friskt nyttår! Vi ser frem til bedre tider i 2021 og takker dere for samarbeid, fleksibilitet og velvilje så langt i en sesong utenom det vanlige.