Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Trysilgutten J9
Trysilgutten J9

IL Trysilgutten - håndballgruppa

IL Trysilgutten håndball er en del av IL Trysilgutten. Det er for tiden ca 80 spillere i gruppa vår, fra J7 til J16. 

Vi ønsker allsidige idrettsbarn og -ungdom, og mange er med på andre idretter i tillegg til håndballen. Håndballsesongen starter vi som regel for fullt i september, og holder på uti mai. Vi avslutter vanligvis sesongen med å dra på cup/turnering. Det er årets høydepunkt! Noen lag har også frivillige sommertreninger, for å holde formen og fellesskapet ved like. Av rekrutteringstiltak gjennomfører vi håndballskole og Ta med en venn på trening. 

J10.JPG J14.jpg

Bilde til venstre J10, til høyre J14

IL Trysilgutten har det siste året hatt fokus på kompetanseheving, og har hatt både barnetrener- og trener 1-kurs, og barnekampveileder og dommer trinn 1-kurs. Vi har også satt i gang tiltak for økt fokus på målvakter, og har i vinter hatt  en målvaktstrening (med utgpunkt i Målvaktsskolen) med Heidi Tjugum som instruktør og inspirator, noe som var veldig vellykket, og som vi har lyst til å gjennomføre igjen. Her fikk både trenere og målvakter tips og inspirasjon som vi kan ta med oss videre i arbeidet med å beholde/motivere til den viktige jobben som målvakt! 

Målvaktstrening 2.JPG

Det sosiale fellesskapet i håndballen er veldig viktig for oss I IL Trysilgutten, og alle lagene gjennomfører flere sosiale aktiviteter utenom ordinær trening og kamp gjennom sesongen.
Av aktiviteter som de ulike lagene gjennomfører nevnes felles kveldsmat, foreldretreninger, bowling, svømming, hyttetur/ overnattinger. Dette styrker fellesskapet både på og utenfor banen. :-)

Kveldsmat i hallen etter trening.JPG Målvaktsstrening.JPG

Bilde tv. kveldsmat, th. målvaktstrening.

Nå er det lavsesong i Il Trysilgutten håndball, men etter koronapausen gleder alle seg til å komme i gang igjen med håndball og kamper etterhvert!

Kamprop J9.JPG  Tribunegjeng Isbjørnserie.JPG