Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Ukas Klubb - Grue IL Håndball

Grue er en tradisjonsrik håndballklubb, som startet sin aktivitet i 1945. Klubben har i dag 180 medlemmer.

Det første damelaget trente og spilte kamper ute på gressbane, barbeint og med skjørt.Grue_1.jpg

I sesongen som har vært har vi jobbet aktivt med rekruttering.

Det er gratis å delta tom 11 år, vi har håndballskole i høstferien, regionen kom og hadde en håndballdag på skolen, prøvetrening for neste års førsteklassinger, «ha med venn» på trening mm.

Da regionen var på besøk var det 1.–4. klasse første halve dagen, og 5.–7. klasse siste halve dagen. Totalt 220 elever hadde opplæring i håndball denne dagen – pluss 6 stk 9. klassinger som var med og hjalp til på hver stasjon. En kjempesuksess for både elever og lærere- de koste seg alle sammen.

skolehåndball_1.jpg håndballskole_2.jpg

Når det gjelder neste års førsteklassinger, sendte vi innbydelse til alle seniorene i barnehagene i Grue. Der inviterte vi til en prøvetrening i mai, sammen med en faglært håndballtrener vi har i teamet vårt. Dette ble også en suksess.

Grue_de_Yngste.jpg

Denne sesongen har vi også gjennomført «trenerhospitering» - alle trenerne i Grue Håndball har tatt to treningskvelder i løpet av sesongen for et annet lag sammen med dets egne trenere, både med yngre lag og eldre lag. Dette har vært veldig vellykket, der trenerne kan lære mye av hverandre og få masse inspirasjon på tvers.

Grue Sparebank håndballskole er gøy – i høstferien samles ca 40 barn i Gruehallen, mandag til onsdag. Instruktører her er spillere i K3 og J18. Fire snille pensjonister lager varmmat og deler opp frukt til barna.

Vi er samarbeidsklubb med Flisa - med J16, J18, K3 og K4. da heter vi Solør Grue/Flisa, og spiller i sorte drakter.

Solør_1.jpg

For oss i Grue er samhold viktig!

Grue_samhold.jpg