Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Luc Abalo klar for Elverum Håndball

I går ble det, ingen en gang hadde drømt om, kjent via norske medier: - Luc Abalo er klar for Elverum!

"Vi er fortsatt usikre på om vi har forstått hva vi har fått til", er klubbens markedssjef, Kalle Bjørkmans, første setning når vi tar kontakt og gratulerer med signeringen.

En av verdens aboslutt beste spillere, gjennom mange år, er klar for Elverum og Innlandet. Dette borger for enda mer håndballmoro i byen i skogen ved Glomma. Det kyndige håndballpublikumet i Elverum får en ny klassespiller å følge, og det vet de i følge sosiale medier, å sette pris på. I en tid hvor Elverumsingene kanskje savner håndballen litt ekstra legges det en ekstra forventning til oppstart av serien til høsten. 

Luc "Skyvwalker" Abalo, den høytflyvende franske høyrekanten, til norsk håndball er nettopp det. En berikelse for håndballen i Norge. Det er viktig for Elverum, for Innlandet og alle klubber som får Elverum på besøk gjennom serien. Det blir garantert enda mer fokus på Elverum som bortelag i Rema1000 ligaen i 2020-21 sesongen. 

Kalle Bjørman sier videre, "Det er sportslig viktig for Elverum, men verdien markedsmessig kan nesten ikke beskrives. Vi legger nå ut spillertrøyer med Abalo for slag, og vi er sikre på at mange unger, og også andre håndballinteresserte, faktisk kommer til å kjøpe Elverumstrøye i kommende sesong. Det har i flere år vært viktig for Elverum å bygge profiler, og dette er et viktig steg videre i dette arbeidet. Vi liker å sammenligne oss med det Rosenborg har fått til gjennom lagsiktig arbeid, og tar stadig nye steg på veien".

Du skal ikke vite mye om håndball for å ha hørt om den franske stjernen. Dette tror og håper vi i håndballregionen også vil gi enda flere håndballspillere på sikt. Herrehåndball er tøft, og har Elverum og Innlandet enda mer å vise fram til unge lovende håndballspillere.

Elverum er et flaggskip i vår region og nesten like viktig som toppen i klubben er den enorme bredden. Og da snakker vi ikke en gang om barne- og ungdomshåndballen, men bredden i seniorsatsningen til klubben. I Elverum skal det være mulig å spille seniorhåndball for å bli verdensmester og en skal kunne være med fordi en er glad i å spille håndball med venner. Det er lov til å ha ambisjoner og en trenger ikke ha det.

For sesongen 2020-21 har klubben totalt 4 påmeldte lag i herrer senior og 3 i dameklassen. I tillegg er det to andre lag fra Elverumsområdet påmeldt i herrer 3. divisjon. Totalt har klubben 44 lag påmeldt til seriespill fra 10 år til senior!

Det er ingen tvil om at håndballen står sterkt i Elverum, og vi gleder oss til å følge alle små og store stjerner i hvitt og svart i sesongen som kommer.