Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Spillerutviklere i SUM J15
Spillerutviklere i SUM J15

Spillerutviklere - SUM J15

Trenertemaet for for SUM J15 er Siri Humborstad (hovedansvarlig) og Roger Jenssen.

Hvem er Siri?

Jeg er oppvokst på Kongsvinger og har spilt håndball der på alle alderstrinn. Kongsvinger var og er et godt sted å vokse opp. Håndball og fotball var idretter jeg drev med parallelt opp til 16 års alder før håndballen fikk all oppmerksomheten. Jeg deltok ikke på kretslag som det het den gangen, men hadde det veldig gøy med laget på turneringer og treninger. Jeg var ganske beskjeden den gang og skøyt ikke så ofte på mål. Etter vært ble det dannet en samarbeidsklubb med Kil, grue og Flisa som het Glåmdal Handballklubb. Der spilte jeg i to år og fikk veldig god utvikling og veiledning som førte til at jeg etter Vidergående flyttet til Oslo og begynte å spille for Bækkelaget. Det var starten på mange år med spill på toppnivå. Jeg spilte et år i Sola HK og mange år I Nordstrand 2000. Erfaringer og opplevelser på dette nivået med E-cup og NM finale er fantastiske minner og evig vennskap ble skapt.

Hvilke roller og oppgaver har du hatt med håndballen?

Det ble naturlig å starte opp som trener når jeg fikk et barn, og har trent alle trinn oppover til damelag. Parallelt med barnehåndballen har jeg vært spillende trener i 3. Div et år og spilt litt når de har trengt litt rutine. I år er det mitt 4 år som spillerutvikler.

Hvorfor ønsket du å bli en del av spillerutviklingen i NHF Region Innlandet?

Jeg synes det å være spillerutvikler i Innlandet er veldig gøy og utviklende. Regionen er flinke til å legge ting til rette for oss trenerne, samtidig som det er veldig mange flinke trenere jeg jobber sammen med. I fjor så hadde jeg Bylaget sammen med Roger og Morten og vi er et godt team synes jeg. Jeg gleder meg til hver trening vi skal ha sammen med utøverne. Vi 3 skal også i år ha Sum15 og Bylaget. Klubbtrenerne i innlandet er gode til å utvikle spillere og vi er takknemlig som får jobbe videre med de på våre samlinger. 

Jeg liker denne jobben godt og håper de også vil sitte igjen med mange gode minner når de blir større. 

Til daglig jobber jeg på NTG Kongsvinger, 5 år nå og stortrives med det. Av utdanning så har jeg gått hele trenerløypa og er nå underveis i trener 4. Jeg blir inspirert og lærer mye på trenerkurs og blir kjent med mange trenere rundt om i landet. Håndball er gøy og kan vel si det er blitt en livsstil.

 

Hvem er Roger?
Jeg er 50 år, gift og har 3 barn. Ferdig utdannet trener 3 i løpet av sesongen. I hverdagen jobber jeg med å planlegge sykehus for fremtiden i Innlandet.

Hvilke roller og oppgaver har du hatt med håndballen?
Jeg har vært trener Storhamar i 15 sesonger, både ungdoms-og seniorlag. Har vært spillerutvikler i Region Innlandet 6 sesonger. Har styreverv i Storhamar håndball.

Hvorfor ønsket du å bli/være en del av spillerutviklingen i NHF Region Innlandet?
Det er spennende å jobbe med håndballspillere fra ulike klubbmiljøer, og se om vi kan hjelpe de videre i sin utvikling. Samarbeid med klubbtrenere og lagbygging opp mot nasjonalt mesterskap er også svært utviklende.

 

NHF Region Innlandet er glade for at trenerteamet for SUM J15/Bylag blir med videre fra i fjor. De gjorde en god jobb og med mange av utøverene i våres region på dette alderstrinnet.