Annonse:
Gjensidiges ploggerkampanje
Annonse:
Gjensidiges ploggerkampanje

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Kveld med overraskelser

Follo satte NM-vinnerne ØIF Arendal på plass, Charlottenlund vant mot Stord Elite.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Onsdagens kamper i 4. runde i NM Menn:

Follo HK
viste ingen respekt for forrige sesongs NM-vinnere ØIF Arendal, selv om kampen ble spilt i Sør Amfi. 1. divisjonslaget var i føring stort sett gjennom hele oppgjøret, ledet med 17-14 til pause, og kunne juble for kvartfinaleplass etter 29-28 da sluttsignalet lød. Stian Gabrielsen ble toppscorer for Follo. 

Det nyopprykkede 1. divisjonslaget Charlottenlund SK Håndball Elite
sørget også for et overraskende resultat da laget beseiret Stord Elite 26-25 hjemme i CSK Hummel Arena. Halvveis i kampen var gjestene foran med ett mål.  

Kolstad
hadde små problemer med å sikre plass i kvartfinalen. I Kristiansand ble hjemmelaget beseiret med 35-20 av trønderlaget.

Det blir ingen NM-finale hjemme i Nadderud Arena for Haslum HK; FyllingenBergen var best i FRAMOhallen, og hadde god kontroll på vei mot kvartfinale. Laget ledet 18-11 til pause, og vant kampen mot Haslum HK komfortabelt 32-25. 

Bodø HK
hadde heller ingen vanskeligheter med å avansere til kvartfinale. Hjemme mot 3. divisjonslaget Vestli ble det klare sifre; 46-23 til fjorårets sølvvinnere i NM. 

I Oppsal Arena
var det jevnt og spennende mellom Bækkelaget Håndball Elite og Runar Sandefjord. Gjestene fra Sandefjord var hakket hvassere til pause, der de ledet med to mål. Ved kampslutt viste tavla 25-24 til Runar Sandefjord. 

Halden Topphåndball
viste igjen at de vil være med og kjempe blant de beste. Laget satte til slutt Elverum ut av årets NM ved seier 26-23, etter 14-11 ved pause.

I Drammenshallen møttes Drammen HK og Viking Håndball. Etter en jevn start på oppgjøret, var det Viking som ledet til pause - 16-12, anført av Gøran S. Johannessen. Laget holdt også lenge føringen etter pause, men Drammen spilte seg opp, og lagene var ajour på 27-27 fem minutter før slutt. Men Viking Håndball var mest effektive i sluttminuttene, og sikret kvartfinale med seier 30-28.  

Kvartfinalene i NM Menn trekkes torsdag 24. september kl 1200 i NHFs lokaler på Ullevaal Stadion.