Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2024 NM beach Tyristubben kvinner senior vinner foto henrik fagerli 640 360.jpg
Foto: Henrik Fagerli

Spillglede, stemning og trøkk under Beach-NM

Nordstrand og Tyristubben vant seniorklassene i Beach-NM, mens Son og Tyristubben tok gull blant juniorene.

I helga ble norgesmesterskapet i beachhåndball for første gang avholdt i Norges Håndballforbund Region Øst, i samarbeid med Lillestrøm Håndballklubb. 39 lag fordelt på fire klasser var i aksjon, og nå kan fire av dem kalle seg norgesmestere.

En fantastisk helg proppet full av gode opplevelser, sterkt samhold, lekre scoringer, akrobatiske redninger, ville jubelscener, utallige dugnadstimer, dyktige kampledere og nydelige rammer sørget for en herlig gjennomført beachhelg.

- Det har vært utrolig gøy å ha NM på hjemmebane, bra med publikum og om lag 150 frivillige i sving gjennom helgen, forteller Lars Erik Aas, daglig leder i Lillestrøm HK.

Daglig leder i Region Øst, Mads Andreassen, kan bekrefte uttalelsen til Aas:

- Det har vært utrolig bra stemning, og man merker at dette er et arrangement lagene har gledet seg til. Selv om været har vært litt varierende er spillgleden stor. Vi har hatt egen speaker, samt DJ, som har bidratt under hele arrangementet. Dette har bidratt god stemning og trøkk på tribunen, sier Andreassen.

Selma Brevig-Christiansen og Anna Haug fra Son J20 har hatt en bra helg:

- Det har vært veldig gøy! Arrangementet har vært bra og selvfølgelig veldig gøy å spille. Musikken bringer opp stemningen. Dette er en fin arena med alle banene på samme sted, så vi kan heie på de andre lagene. Dommerne har vært veldig flinke og alle har hatt fokus på fair play.

Lagene som kan kalle seg best i beachhåndball er Son og Tyristubben på juniorsiden for henholdsvis gutta og jentene, etter å ha beseiret Melhus og Ull/Kisa. I seniorklassene dro Tyristubben det lengste strået og sikret dermed klubbens andre gull denne helgen, etter at Skrim Kongsberg ble slått i finalen. Nordstrand tok hjem tittelen for herrene, etter å ha avgjort begge omgangene med sudden death mot Langangen.

Bilde av vinnerlagene

2024 NM beach Tyristubben kvinner senior vinner foto henrik fagerli 640 360.jpg
Foto: Henrik Fagerli

NORGESMESTERE, SENIOR KVINNER: Tyristubben. 

2024 NM beach Nordstrand Menn senior vinner foto henrik fagerli 640 360.jpg
Foto: Henrik Fagerli

NORGESMESTERE, SENIOR MENN: Nordstrand.

2024 NM beach Tyristubben J20 vinner foto henrik fagerli 640 360.jpg
Foto: Henrik Fagerli

NORGESMESTERE, JENTER 20: Tyristubben.

2024 NM beach Son G20 senior vinner foto monica berntsen torp 640 360.jpg
Foto: Monica Berntsen Torp

NORGESMESTERE, GUTTER 20: Son. 

Mer om Beach-NM