Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

NM Beach 2024

Denne helgen møtes beachlagene for å spill NM i beachhåndball. Det skjer på Lillestrøm.

 
Det blir håndballfest når  flere av landets beste og mest talentfulle beachhåndballspillere møtes for å gjøre opp om norgesmesterskapet i beachhåndball. Årets arrangement på Lillestrøm starter med kamper fredag kveld og holder på til finalene er spilt søndag ettermiddag. Det er gjort noen endringer på klassene fra tidligere, i år spilles det i juniorklassen for gutter og jenter i tillegg til senior kvinner og menn.
 
- Det er fantastisk at vi fikk til å arrangere NM i år, selv om det opprinnelig ble avlyst. Vi er veldig takknemlige for at region Øst ville gjennomføre arrangementet, og ser fram til å kjenne på den herlige beach-stemningen i Lillestrøm, sier Julie Aspelund Berg som er Beachhåndballansvarlig i NHF.
 
NM er en viktig arena for beachhåndballens utvikling. Der møtes lag fra hele Norge for å lære og konkurrere mot ulik motstand. Norges Håndballforbund jobber stadig med å utvikle beachhåndballen og har som mål om å gjøre det enda mer utbredt i vårt langstrakte land.
 
- Derfor er NM et flott samlingspunkt for alle beachhåndball-entusiaster og turneringen en god plattform for nye lag som ønsker å prøve seg. Nytt av året ønsker vi å dele ut en fair-play pris til en spiller i hver klasse. Fair play er en av norsk idrett og beachhåndballens aller viktigste verdier, derfor ønsker vi å belyse viktigheten av dette for alle våre deltakere - fra spillere, trenere, dommere, delegater, publikum og til andre frivillige. Ta turen til Lillestrøm i helgen 14.-16. juni. Vi kan garantere mye god beachhåndball, fair play, glede, entusiasme, musikk og god stemning, er oppfordringen fra Aspelund Berg.
 
Følgende kamper sendes søndag 16. juni:
 
NM Beach, finaler
Kl. 1400 Finale Gutter 20
Kl. 1500 Final Jenter 20
Kl. 1600 Finale Kvinner Senior
Kl. 1700 Finale Menn Senior
TV 2 Sport 2 / TV 2 Play 
 

Se kamper og resultater her 

Tidrammene for dagene er:
Fredag 14.6 kl. 18 til 20:30
Lørdag 15.6 kl. 10 til 19
Søndag 16.6 kl. 10 til 17

Årets nyhet - FAIR PLAY pris

Ett norgesmesterskap betyr mye for mange, og da er det fort at engasjementet tar overhånd når kampene står og vipper. Under årets mesterskap skal det deles ut årets fair play pris i hver klasse. Denne skal gå til den spilleren som gjennom hele turneringen har vist stort engasjement og positiv opptreden gjennom både ord og handling. Fair Play er en av de viktigste verdiene vi har i norsk idrett og som har en helt sentral rolle i beachhåndballens egenart.
 
Det er du som er trener, spiller, dommer eller publikum som kan melde inn kandidater som du legger merke til. Her kan du enten skrive draktnr eller navn på utøver, hvis du har dette i tillegg til en kort beskrivelse av handlingen(e).
 
Årets FAIR PLAY priser blir delt ut under premieutdelingen for den enkelte klasse, og beskjed blir gitt til klubber det gjelder.
 
Du kan melde inn forslag på din(e) kandidat(er) her: FAIR PLAY PRIS.