Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tidligere Telenor Arena
Foto: Kirsten Birkeland

VM-arenaen på Fornebu får nytt navn

Telenor Arena har i dag fått nytt navn. Håndball-VM 2025 skal spilles i Unity Arena.

Unity Arena er et ikke-kommersielt navn som fra og med i dag er gjeldende for multifunksjonsarenaen i Bærum.

- Vi har valgt et navn som signaliserer at vi er en arena som samler mennesker til et fellesskap. Live-opplevelser, enten det er idrett, konserter eller events, gjør livene våre litt bedre. Vi skal også rette ekstra fokus på mental helse og motvirke splittelse og utenforskap, sier Kjetil Bell Tveit, administrerende direktør i Unity Arena på Fornebu.

Norge er hovedarrangør av Håndball-VM for menn i januar 2025. Unity Arena skal der huse to gruppespill, hovedrunde, to kvartfinaler, en semifinale, bronsefinale og finale.

Artikkelen fortsettter under bildet.

2024 skisse unity arena.jpg
 
Foto: Visulent AB

Det eksisterer videre planer om en ombygging av anlegget. Nye Unity Arena skal stå ferdig mot slutten av 2028, og det er ingen hemmelighet at Norges Håndballforbund drømmer om at dette kan bli sportens nasjonalarena.

- Alle er enige om at Unity Arena, som en stor, dedikert innendørsarena for håndball, lett tilgjengelig i Oslo-området, med et hyggelig bysentrum rundt seg er en våt drøm for norsk håndball. Ja, ikke bare for håndball, her vil det være muligheter for en lang rekke innendørsidretter. Disse planene overgår våre fantasier, sier håndballpresident Kåre Geir Lio.

Les mer:

VM 2025
InspiredByHandball.com