Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2024 Tune J16 Vinnere av grønt kort.jpg
J07 fra Tune vant det grønne kortet for Bringseriesluttspillet.
Foto: Jesper Malthus-Andersen post@jespermalthusandersen.no +47 479 45 200 malthusmedia.no

Her er vinnerne av Grønt kort i Bringserien

I Bringserien deles det ut grønne kort til både lag og enkeltpersoner. Her er lagene og en som vant.

I løpet av både seriespillet og sluttspillet blir det delt ut Grønt kort for å anerkjenne positiv og ønsket atferd på håndballbanen. Alle grønne kort som deles ut i løpet av sluttspillet, fungerer som et lodd, og premien til vinneren fra sluttspillet er en trening med en håndballstjerne!

Et av lagene som vant grønt kort i Bringsluttsluttspillet var Tunes jenter 07 som også ble trukket ut som vinner av premien og vil få besøk på trening. Dette ble en fin avslutning på både sesongen og årene i klubben ettersom spillerne nå skal gå videre i ulike retninger.

- Jentene synes det har vært utrolig moro å være med i Bringserien! Vi har fått reise til spennende steder og har møtt flotte og engasjerte verter der vi har kommet på besøk. Det har vært gøy å få spille mot lag som vi ikke har møtt i vår hjemlige serie. I sluttspillet var det på åtte gode lag, og vi hadde en liten drøm om å gå helt til topps. Vi nådde ikke helt opp, men tok til slutt trejdeplassen. Vi kan ikke annet enn å være fornøyde med medalje, og vi vil benytte sjansen til å få gratulere Flint Tønsberg og Urædd med henholdsvis gull og sølv. Til slutt vil vi takke alle for et godt håndballår, og vil særlig takke klubben, sponsorene våre, og ikke minst alle de supre foreldrene for all støtte, kjøring og heiing, forteller trener Roy Trinborg på vegne av laget.

Vinnerne av Grønt kort i gutteklassen ble laget fra Øvrevoll Hosle. De synes det var veldig gøy å få utmerkelsen, og trener Inge Hopen sier følgende:

- Vår deltagelse i Bringserien har vært en fin og minnerik opplevelse for spillerne fra Øvrevoll Hosle. Hele laget med støttespillere er veldig stolte av å motta utmerkelsen med grønt kort for fairplay!

Vi i trenerteamet takker så mye for utmerkelsen, og vi har jobbet mye med lagkultur og hvordan vi fremstår på banen.  Respekt for medspillere, motspillere og dommere er utrolig viktig for oss.

20240521 Øvrevoll Hosle G grønt kort Bringserien.jpg
Øvervoll Hosles guttelag 

I jenteklassen gikk Charlottenlund J16 til topps og fikk det grønne kortet. Trener Elin Glasø forteller at pengene skal brukes til en fin avslutning etter godt gjennomført sesong.

- Å kvalifisere seg til Bringserien ble premien for hardt arbeid gjennom mange år. Det har vært kjempegøy å delta med tøffe og gode motstandere som har gitt artige og jevne kamper!

Vi har hatt så fine reiser og blitt mottatt godt der vi har kommet. Og mest av alt har vi med vårt vennelag med spillere som har spilt sammen siden de var små- fått varige minner om håndball og vennskap for resten av livet.

20240521 Charlottenlund J grønt kort Bringserien.jpg
Jentelaget fra Charlottenlund

Flere lag viste god sportsånd i årets Bringserie og samlet mange grønne kort. Vinnerne ble trukket blant lagene med flest grønne kort etter endt serie.

I gutteklassen fikk fire lag utdelt seks grønne kort:

  • Askim/Skiptvet
  • Øvrevoll Hosle
  • Ull/Kisa
  • Åsane

For jentene ble tre lag påskjønnet med sju grønne kort:

  • Charlottenlund
  • Våg
  • Åssiden

I hver kamp ble det også delt ut grønt kort til en spiller som har vist ekstra stor grad av Fair Play. Abdulbari Nihad Dino gjorde rent bord og fikk fortjent det grønne kortet i alle de tre kampene han spilte for sin Nærbø i sluttspillet. Se video av Abdulbari.