Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Landslagsmaskotene tar imot spillerne under Håndballguttas kamp
Foto: Gjensidige

Søk om å bli de neste Landslagsmaskotene!

Gjensidige og Norges Håndballforbund søker Landslagmaskoter til Håndballguttas kamp 9. mai.

Torsdag 9. mai møter Håndballgutta Kroatia i Gjensidige Cup i Jordal Amfi. Nå søker Gjensidige og Norges Håndballforbund lag som vil være maskoter for Håndballgutta under kampen.

Landslagsmaskotene er et prosjekt i regi av Gjensidige, i samarbeid med Norges Håndballforbund (NHF). Prosjektet er en videreutvikling av det som tidligere het «Minihåndballjentene» – og som var en stor suksess. Denne gangen får hele lag, og ikke bare enkeltspillere, følge håndballandslagene under en kampdag.

Gjennom Landslagsmaskotene vil et helt håndballag få følge Håndballjentene eller Håndballgutta under en landskamp. I tillegg til å følge landslagene som lykkebringere ut på banen, vil Landslagsmaskotene få hver sin landslagsdrakt og en spesialkolleksjon med treningsklær og bag.

Hvem kan søke?

For å søke om å bli Landslagsmaskoter må laget være i alderen 9-12 år. Laget som søker må også tilhøre regionen hvor kampen spilles i. Det betyr at det er lag fra Region Øst som har mulighet til å søke om å bli Landslagsmaskoter denne gangen.

Søknaden må sendes inn på vegne av hele laget, og den må være sendt inn fra noen som har tilknytning til håndballaget. Det kan være en trener, lagleder, mamma, pappa, besteforeldre eller lignende. I tillegg må den som sender inn søknaden, på vegne av laget, være kunde i Gjensidige.

Hvor sendes søknaden?

Gå inn på denne lenken for å registrere søknaden på vegne av ditt lag:

gjensidige.no/maskot

På samme side finner dere mer informasjon om maskotordningen.