Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole
Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Bylagsturnering 2024
Foto: Nanco Hoogstad

Sandefjord (J) og Elverum (G) til topps

Region Innlandet (G) og Region Sør (J) stakk av med hver sin seier under årets Bylagsturnering.

I helgen ble det avhold HUMMEL Bylagsturnering i Stavanger. Her stilte hver region med lag på både jente- og guttesiden, og totalt var 24 lag i akjson denne helgen. 

De fleste lagene ankom Stavanger-by fredag formiddag. Utover ankomst for de ulike lagene, fikk også lagene gjennomført treningsøkter og servert lunsj i Stavanger idrettshall. 

I forkant av turneringens avkast ble de 12 deltakende lagene i hver klasse plassert i fire puljer. Lørdagen gikk til innledende puljespill, hvor vinnerne av puljen gikk videre til A-sluttspill. Andre plassen gikk videre til B-sluttspill, og tredjeplassen gikk videre til C-sluttspill. 

Lørdag kveld ble det avholdt trekning for å avgjøre hvilke lag som skulle møtes i søndagens semifinaler.

Etter semifinalene i A-sluttspillet var gjennomført stod Region Innlandet, Region Sør og Region SørVest klare med finalister på jente- og guttesiden. Lagene som møtte hverandre på jentesiden var Kristiansand (Region SørVest) og Sandefjord (Region Sør). På guttesiden spilte gutta fra Elverum (Region Innlandet) mot Sandefjord (Region Sør).

Etter to spennende finaler var det til slutt jentelaget fra Sandefjord og guttlaget fra Elverum som stakk av med seieren og kan med det kalle seg vinnerne av årets HUMMEL Bylagsturnering.

Vi ønsker å takke alle lagene for en strålende helg i Stavanger idrettshall. I tillegg ønsker vi også å takke alle som tok turen til hallen for å heie frem sine lag, og ikke minst ønsker vi å takke alle frivillige som var med på å gjennomføre helgens arrangement! 

Les mer om HUMMEL Bylagsturneringen

Vinnerlag J15: Sandefjord

Bylagsturnering 2024

Foto: Nanco Hoogstad

(Spillere på Sandefjord, ikke etter oppstilling på bildet: Sanna Madelen Berglund, Sigrid Ellingsen, Ida Fredriksen, Aurora Krogh Gåsholt, Eline Haugen, Anne Marthe Hallesby Kjærnes, Karoline Kleven, Thea Wennevold Medalen, Ingrid Røsjorde, Oline Furumo Skjærstad, Oda Vilming Sørlie, Emeli Sørvik-Hansen, Andra Uglani og Sanna Langmo Wold)

Vinner G15: Elverum

Bylagsturnering 2024

Foto: Nanco Hoogstad

(Spillere på Elverum, ikke etter oppstilling på bildet: Abolfazl Hosseini, Einar Johansen, Oliver Kjellaas, Adrian Kordal-Haugen, Andreas Hallingstad Laugen, Arn Lekve, Emil-Sebastian Løken-Rundberget, Ludvik Hagen Myhrer, Marius Nygård, Sander Johansen Rønning, Noahlee Erlandsson Schildmann, Siver Seegaard, Sondre Skoglund og Sivert Johansen Sporild)