Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2024 Månedens lag for menn i mars.png

Månedens lag for menn i mars

Sverre Ottesen ble månedens spiller og bakspiller i mars. Her er resten av månedens lag.

Mars var en hektisk og spennende måned for alle lagene i REMA 1000-ligaen. Mange kamper med stor betydning er spilt, og Skarpnes Månedens lag for REMA 1000-ligaen menn i mars er kåret.

Kamper
Lagene spilte fire eller fem kamper, og kravet for å komme på Skarpnes Månedens lag i mars var at man hadde deltatt på minimum tre av kampene.

Ingen av spillerne er født i samme år, og det flere nye fjes.
Årene er: 1996, 1998, 2000, 2001, 2002, 2003 og 2004, og spillerne er:

Målvakt: Trond VårdalBergen
Nyopprykkede Bergen innehar 8. plass på tabellen og en sluttspillplass når det gjenstår to runder i årets REMA 1000-liga. Tord Vårdal har gjennom sesongen bidratt sterkt til denne posisjonen og i mars fikk han også på plass på Skarpnes Månedens lag. Han hadde flest redninger med 66 stk., og høyest redningsprosent (av de som var kvalifisert) med 37,3%. Legg til ett mål og fire assist, og vinneren er klar.
Snitt MEP pr. kamp: 4,3

Venstre kantspillerDagur GautasonØIF Arendal
ØIF brukte mars til å ta et godt grep om bronsemedaljen i REMA 1000-ligaen 23/24 (men fortsatt mulig å bli 2-4), og Dagur benyttet kampene til å ta sin fjerde plass på Skarpnes Månedens lag denne sesongen. Totalt ble det 19 mål på 26 forsøk som gir 4,8 spillemål i snitt og en uttelling på 73,1%
Snitt MEP pr kamp: 3,1

Venstre bakspiller: Bjarni Í SelvindiKristiansand
KRS lagde i mars avstand til Viking TiF og sikret at de selv ikke kan rykke direkte ned fra REMA 1000-ligaen. Men før de to kampene i april ligger KRS fortsatt på en kvalifiseringsplass, og da er Bjarni en av spillerne som skal være med å kjempe. I mars bidro han så mye at han fikk plass på Skarpnes Månedens lag. 32 mål på 43 skudd gir hele 8 mål pr kamp i snitt og hele 74,4% uttelling. 18 assist er også notert. Månedens høydepunkt kom nettop mot tabell nabo Viking TIF . Da ble det hele 17 mål på 18 forsøk (94,4%).
Snitt MEP pr kamp: 6,0

Midtre bakspiller: Sverre OttesenHaslum
Haslum hadde en solid måned i REMA 1000-ligaen. Etter flere viktige seire krabbet de helt opp på 6. plass på tabellen, men det er veldig tett mellom lagene under før årets to siste ligakamper. Her kommer enda et nytt navn og fjes: 20 år «gamle» Sverre Ottesen. Og når han tar sin første plass i Skarpnes Månedens lag er det så solid at han også ble Skarpnes Månedens spiller i mars. 8,5 spillemål i snitt pr kamp og totalt 34 mål med 70,8% uttelling og 24 assist.
Snitt MEP pr kamp: 6,8

 

Høyre bakspillerLasse Sunde LidHaslum
Haslum får også med høyre bakspiller i Skarpnes Månedens lag i mars. For andre gang i årets REMA 1000-liga er 19 år gamle Lasse Sunde Lid med. I mars ble det til 27 mål som gir 6,5 mål i snitt. Uttellingen var på 60%. Lasse har også god oversikt over medspillere og noterte seg med hele 36 assist.
Snitt MEP pr kamp: 6,1

Høyre kantspillerTheodor Svensgård, Nærbø
Theodor er tilbake der han avsluttet 21/22 sesongen, og får plass på Skarpens Månedens lag. Også på høyrekant er tallet 19 mål og 4,8 mål i snitt. Theodor brukte 30 baller og fikk da 63,3% uttelling.
Snitt MEP pr kamp: 2,6

Linjespiller: Kasper Sjursen SyversenRunar Sandefjord
Kasper er den andre linjespilleren fra Runar som får plass på Skarpnes Månedens lag i årets REMA 1000-liga. Kasper fikk plassen i mars for sine 24 mål og 6 mål i snitt med 77,4% i uttelling. I tillegg er Kasper en viktig bidragsyter i Runars forsvar
Snitt MEP pr kamp: 4,2

Hva er MEP? Les mer her
Les mer om REMA 1000-ligaen