Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Bilder fra finalene søndag
Foto: Nanco Hoogstad

Klart for Hummel Bylagsturnering

I helgen arrangeres den årlige Bylagsturneringen for jenter og gutter i 15-årsklassen i Stavanger.

Hummel Bylagsturneringen er en regional turnering for jenter og gutter i 15-årsklassen, og spilles i sin helhet 12.-14. april i Stavanger idrettshall. Hver region stiller med to lag i hver klasse - oppkalt etter en by i regionen.

I fjor var det Tønsberg (jenter) og Kristiansand (gutter) som stakk av med seieren. I år står 12 nye lag klare for å kjempe om gull i den gjeve turneringen. 

Kampene kastes i gang lørdag kl. 09.30 i Stavanger idrettshall og fortsetter frem til siste finale søndag kl. 16.15. Grunnet Stavanger kommunes reglement rundt filming av barn og unge, vil ikke kampene bli strømmet. Er du i Stavanger, bør du ta en tur i hallen for å få med deg mye god håndball! Dersom du ikke har anledning til å ta turen, kan du følge liveføringen av kampene på handball.no.

Vi ønsker alle lagene lykke til med helgens kamper!

Les mer om Bylagsturneringen