Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole
Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20210915 Kast ballen gruppebilde.jpeg

Kast ballen-registreringen er åpen

Skoletiltaket Kast ballen ruller videre. Nå kan skoler i fem regioner søke om å delta på høstens runde.

Kast ballen ble lansert i 2021, og er et tiltak som skal bidra til at enda flere barn får gleden av å leke med ball når de er på skolen. Ved at lærere kan ta i bruk et ferdig undervisningsopplegg, får barn på 1.-3. trinn en introduksjon til lek med ball og håndball på skolen.

Nå inviteres skoler til å registrere seg for å delta i Kast ballen høsten 2024! 

Elevene ved de deltakende skolene får oppleve et spekter av konkurranser, aktivitetsdager og fine øvelser for ulike aldersgrupper. Skolen får både utstyr og undervisningsopplegg, og det er helt gratis å delta. 

Siden Kast ballen ble rullet ut på skoler i 2021, har tiltaket vært en stor suksess. Totalt har 148 104 elever fra 1701 skoler fått leke med ball som en del av skoletilbudet.

Nå har skoler igjen muligheten til å registrere seg. Registreringen til Kast ballen 2024 åpner tirsdag 16. april kl. 09.00, og fristen er 8. mai.

Etter registrering får skolen status "Registrert, ikke bekreftet". Det betyr at skolen ikke er garantert plass, da det er et begrenset antall skoler som får delta. Dersom det er flere registrerte skoler enn kapasiteten tillater, vil Norges Håndballforbund etter registreringsfristen gjøre en utvelgelse.

Klikk deg inn på lenken til din håndballregion for å registrere din skole:

Region Nord
Region Innlandet
Region Øst
Region Sør
Region SørVest

Foreløpig er det ikke mulig for skoler som tilhører Region Vest (Vestland fylke) å registrere seg for Kast ballen 2024. Spørsmål kan rettes til nhf.rvn@handball.no.