Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole
Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20231129 Thorir Hergeirsson LKS.jpg
Thorir Hergeirsson og Håndballjentene reiser til Larvik i oktober.
Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Se Håndballjentene spille Posten Cup i Larvik

Danmark, Nederland og Tyskland blir Norges motstandere i turneringen. Billetter i salg nå!

Den første utgaven av Posten Cup ble avholdt på Hamar og i Lillehammer i forkant av VM på hjemmebane i fjor. Nå er det klart at Larvik blir arrangørby for høstens utgave av Golden League Posten Cup – lagenes siste test før EM-troppen tas ut.

- Det er fantastisk å spille i Jotron Arena i Larvik. Det er intimt, alltid fullt og et entusiastisk publikum. Det finnes flere gode og intime arenaer i Norge, og Larvik har kanskje en av de beste, sier landslagssjef Thorir Hergeirsson.

Danmark, Nederland og Tyskland tar også turen til håndballbyen Larvik for å finne EM-formen 24.-27. oktober. De to førstnevnte er faste deltakere i Golden League-turneringen, mens Tyskland er invitert som gjest denne gangen.

- Det er veldig sterke nasjoner som kommer til Posten Cup i år, så det blir en ordentlig god gjennomkjøring før EM. Danmark har de siste årene alltid kjempet om medalje, og Nederland er også en medaljekandidat i årets mesterskap. Tyskland har forsterket seg veldig de siste årene og begynner å nærme seg topp 4-5. Det blir med andre ord en meget sterk internasjonal turnering i Larvik, sier landslagssjefen.

Kjøp billetter til Posten Cup her!

Du kan velge mellom dagsbilletter og 3-dagersbilletter.

Dagsbilletter: 
Kategori 1 - kr 449
Kategori 2 - kr 349
Klubb/gruppebilletter - kr 229
Ståplass - kr 150

3-dagersbilletter: 
Kategori 1 - kr 1 055
Kategori 2 - kr 792
Klubb/gruppebilletter - kr 595
Ståplass - Ikke mulighet

Slik blir kampprogrammet:

Torsdag 24. oktober
Kl. 18.15 Norge – Tyskland
Kl. 20.30 Danmark – Nederland  

Lørdag 26. oktober
Kl. 15.45 Nederland – Tyskland
Kl. 18.15 Norge – Danmark

Søndag 27. oktober
Kl. 15.45 Tyskland – Danmark
Kl. 18.15 Norge – Nederland

Les mer om Posten Cup
Les mer om Håndballjentene