Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole
Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

nm senior.jpg

NM-finalene skal spilles i romjula igjen

For første gang siden før pandemien skal NM-finalene i håndball igjen spilles i Oslo-regionen i romjula.

Kommende sesongs NM-finaler avvikles 30. desember i Oslo-regionen. Dagen vil starte med to NM-finaler i juniorklassene, før kongepokalen skal utdeles i begge seniorklassene på ettermiddagen. Altså fire kamper totalt samme dag.

I sesongene før pandemien var Oslo Spektrum arena for finalene. I pandemiårene ble kampene spilt i Boligpartner Arena (2020) og Jordal Amfi (2021), før Final8 ble gjennomført i Arendal for sesongene 2022/23 og 2023/24, med både semifinaler og finaler samme helg.

- Vi har vært fornøyde med arrangementene i Sør Amfi, og vil takke for ØIF Arendals innsats som arrangør. De har gjort en meget god jobb, sier generalsekretær i Norges Håndballforbund, Erik Langerud.

- Samtidig er det på det rene at vi ikke har klart å skape den publikumsfesten vi håpet på. Nå skal vi og Norsk Topphåndball sammen se på hvilken modell vi skal ha for Norgesmesterskapet i fremtiden. Der er flere alternativer mulig. Det som er klart nå, er at vi for de to neste sesongene vil gå tilbake til enkeltdager med junior- og seniorfinaler. Den første av disse spilles altså 30. desember 2024, sier Langerud.

Invitasjon til NM Senior 2024/25

Norges Håndballforbund vil i løpet av kort tid komme med mer informasjon om eksakt spillested for NM-finalene i desember 2024.