Annonse:
Pocket Valley
Annonse:
Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Trener Færøyene
Peter Bredsdorff-Larsen hadde suksess med Færøyene i årets EM.
Foto: Soeren Stache / AP / NTB

Velkommen til Topphåndballseminaret 2024

I juni arrangeres Topphåndballseminaret i Oslo. Det er fortsatt plass til deg. Meld deg på før 10. mai!

Meld deg på her innen 10. mai.

Oppdatert info:

Svenske Per Johansson kommer til Topphåndballseminaret. Han trener både Gyør og det nederlandske damelandslaget og har en imponerende CV fra mange europeiske land. I tillegg til å trene det svenske damelandslaget tilbake i 2009, har han vært i store klubber som russiske Rostov Don, Bucuresti. Han var landslagstrener i Montenegro før han overtok Nederland. På Topphåndballseminaret vil han dele av sine erfaringer.

Det gjør Jonas Wille også. Den norske landslagssjefen setter av tid til deltakerne på Topphåndballseminaret før han setter kurset mot Paris og OL med Håndballgutta. Hvordan trene individuelt og kollektivt angrepsspill samtidig, spør Jonas – og vil fortelle hvordan han gjør det under årets seminar.

Utdanningsansvarlig i NHF, Jan-Ivar Lorentzen, kan fortelle at påmeldingsfristen går ut allerede 10. mai. Seminaret arrangeres i Oslo 14. til 16. juni.

-Det er noen ledige plasser igjen. Seminaret gir også rett til fornyelse av Pro Licence hos EHF for de som har det, sier Lorentzen.

Scandic Helsfyr og Oppsal Arena er stedet å være fra 14. til 16. juni. Der treffer du blant andre Færøyenes landslagstrener, danske Peter Bredsdorff-Larsen. Han kommer til Topphåndballseminaret for å fortelle om håndballunderet fra øyene i vest og tankene bak spill 7 mot 6.

I tillegg vil du få innblikk i hvordan håndball trenes i Sør Korea. Det Sør-Koreanske kvinnelandslaget er på plass med sin svenske trener, Henrik Signell.

Også landslagssjef Thorir Hergeirsson kommer til Topphåndballseminaret. Begge våre landslagssjefer er i OL-modus fram til Paris i juli.

THS starter fredag 14. juni med lunsj på Scandic Helsfyr klokken 13.00. Seminaret pågår fram til lunsj søndag 16. juni.

I tillegg til Scandic Helsfyr vil Oppsal Arena benyttes til økter i hall. Det vil bli satt opp buss mellom hotellet og arenaen. Du kan melde deg på både med og uten overnatting. Pris for hele seminaret er 7.800 kroner. Deltakelse uten overnatting koster 6.000 kroner.

Meld deg på her innen 10. mai.