Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole
Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

LMS Golden League Danmark
Arkivbilde av Emil Kheri Imsgaard
Foto: Mikkel Berg Pedersen / Ritzau Scanpix / NTB

Overbevisende seier for rekruttene

Rekruttgutta vant komfortabelt 26-20 over Polen i en trenasjonersturnering i Polen fredag kveld.

Mens Håndballgutta spiller OL-kvalifisering, er rekruttgutta på treningssamling i Polen.

Fredagens motstander var vertsnasjonen, og det ble en god kamp sett med norske øyne. Polen holdt følge til 4-4, men derfra dro Norge ifra til 8-4, før det ved pause sto 13-11. I andre omgang holdt Norge ledelsen hele veien, og ved kampslutt var stillingen 26-20.


Totalt sett en veldig god kamp av Norge, som fikk til veldig mye bra. Spesielt forsvarsspillet og målvaktene var trener Geir Erlandsen veldig fornøyd med på telefon fra Polen: 

- Dette var rett og slett en veldig god forsvarsmatch av oss, og for en god energi det er i gruppa! Her er det en gjeng som virkelig har lyst til å gjøre det bra, og som går inn i alle arbeidsoppgaver med en fantastisk innstilling. I dag stemmer det meste, spesielt bakover, noe vi ser av redningsprosenten til målvaktene. Emil Kheri Imsgaard gjorde en veldig god første omgang, mens André Bergsholm Kristensen sto solid bakerst i andre omgang. Selv om vi gjorde noen tekniske feil og brant noen sjanser framover, kom vi også til mange gode muligheterspes. Spesielt Benjamin Hallgren var god framover i dag. Han scoret på fire av fire skudd, og hadde mange assist, fortalte treneren.

Også begge linjespillerne, Kasper Syversen og Sondre Gjerdalen samt dagens debutant Johannes Gurrich gjorde en svært solid kamp, spesielt i midtforsvaret.

Søndag morgen kl. 09.30 er Sverige motstander, og kampen kan du streame her!

FAKTA
Landslag menn rekrutt
Polen - Norge 20-26 (11-13)
Hala Sportowa COS Cetniewo, Wladyslawowo, Polen

Norges målscorere: Aksel Horgen 6, Benjamin Hallgren 4, Simen Holand Pettersen 4, Sindre Heldal 4, August Pedersen 3, Kasper Sjursen Syversen 3, Truls Erik Grøtta 1, Johannes Gurrich 1.
Polens toppscorer: Kacper Grabowski - 5.
Utvisninger: Polen 4x2 minutter, Norge 2x2 minutter.