Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Hummel Bylagsturneringen illustrasjonsbilde med logo
Foto: Nanco Hoogstad

Bylagsturneringen får Hummel som sponsor

Den regionale turneringen for 15-åringene, som spilles i Stavanger i april, skal hete HUMMEL Bylagsturnering.

HUMMEL Bylagsturnering er en regional turnering for jenter og gutter i 15-årsklassen. Turneringen spilles i sin helhet over en helg. Årets utgave skal arrangeres 13.-14. april i Stavanger.

Avtalen om sponsornavnet gjelder i første omgang årets turnering. 

- Bylagsturneringen treffer oss godt! Her er ambisiøse, unge talenter i aksjon - med store drømmer. Vi er naturligvis glade for å kunne støtte, og profileres med, neste generasjon av lovende norske håndballprofiler. Hummel vil ønske lykke til inn mot en høyt ansett helg fylt med gode spillere, prestasjoner og prestisje, sier markedssjef i AssistCo, Anders Mårdalen.

- Vi har hatt et utmerket partnerskap med AssistCo og Hummel siden de kom inn som vår utstyrsleverandør i 2020. At vi nå utvider samarbeidet med HUMMEL Bylagsturnering er vi selvsagt svært glade for. Arrangementet i april er høyt ansett i Håndball-Norge, og har i mange år vært en prioritet for oss. Hummel passer fint inn som turneringssponsor, fastslår kommersiell sjef i Norges Håndballforbund, Jan-Erik Aalbu.

Les mer om HUMMEL Bylagsturnering