Pocket Valley

Trondheim 20240323.
Kolstad ble seriemester etter seier i håndballkampen mellom Kolstad og Elverum i Trondheim spektrum.

Kolstad tok sitt andre seriegull

Simen Lyse var toneangivende da Kolstad ble seriemester for andre gang på rad.

De rødkledde kunne slippe jubelen løs etter seier 29-28 over Elverum i Trondheim Spektrum lørdag ettermiddag.

Kolstad har seks poeng mer enn Elverum, og med to kamper igjen å spille, kan ingen gå forbi trippelmesteren fra i fjor. Dermed er seriegullet et faktum – en måned etter at det samme mannskapet tok sitt andre NM-gull under Final8.

Lørdagens gullkamp ble av det dramatiske slaget. Til pause var Kolstad ett mål foran på stillingen 15-14, og da ett minutt gjenstod var lagene fremdeles like langt. I siste spilleminutt fikk begge lag muligheten fra straffemerket, men det var kun Kolstad som satte ballen i mål. Kampen endte 29-28.

Simen Lyse storspilte for hjemmelaget og ble kampens toppscorer med 10 nettkjenninger. Han er Kolstads toppscorer så langt denne sesongen.

Gullmedaljene ble, etter ønske fra Kolstad, delt ut etter kampen.

Elverum har fem poeng mer enn tabelltreer ØIF Arendal, som har tre kamper igjen å spille. Sølvkampen kan avgjøres allerede søndag, når Arendal møter Viking TIF.