Gjensidige Cup

Juniorguttas kamp avbrutt

En våt bane satte en stopper for Juniorguttas kamp mot Portugal torsdag kveld.

Juniorgutta (LM04) er denne uken på samling i Estarreja i Portugal. I løpet av oppholdet var det planlagt landskamper mot Sverige og Portugal. Først ut var de portugisiske vertene torsdag kveld. Juniorgutta fikk dessverre ikke fullført kampen, som ble avbrutt etter omkring 40 minutter grunnet vått gulv.

Det var Portugal som kom best i gang og var på det meste sju mål foran Juniorgutta i den første omgangen. De norske gutta reduserte i siste del av omgangen, og det stod 19-15 da kampen var halvspilt.

Juniorgutta var påskrudd etter sidebyttet og halverte den portugisiske ledelsen tidlig. Selv om de norske gutta hadde flyt, var det tydelig at spillerne slet med å få feste på gulvet i hallen. Etter en rekke spillere, både norske og portugisiske, hadde sklidd på parketten valgte dommerne å avbryte kampen omtrent ti minutter ut i den andre omgangen.

Fredagens kamp mot Sverige spilles som oppsatt. Kampstart er kl. 20.30, og kampen kan streames på AndebolTV.