Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Lagbilde
Åsane sikret opprykket seks runder før sesongslutt.
Foto: Åsane

Åsane og Tiller rykker opp - her er status i 2. divisjon

Damelaget Trondheim TH har ikke avgitt poeng, mens Åsane og Tiller (menn) er klare for 1. divisjon.

Antall spilte kamper i 2. divisjon er høyst ulikt i skrivende stund. Noen lag har to kamper igjen, andre skal spille sju kamper til før sesongen er over. Siste spillerunde er 20. april for kvinner og 13. april for menn.

Vinnerne av hver avdeling rykker opp i 1. divisjon sesongen 2024/25. (Gjelder ikke 2. lagene og lag som har reservert seg for opprykk.)

Status 2. div. kvinner

Avd. 1

Mellom fem og sju kamper gjenstår. Vålerenga leder med 27 poeng foran Kongsvinger og OSI, men de to har reservert seg mot opprykk, og mye skal derfor gå galt for at Vålerenga ikke vinner denne avdelingen. Helt i bunnen finner vi NIT-HAK, mens følgende fire lag kjemper om å unngå den andre nedrykksplassen; Fjellhammer 2, Rælingen, Haslum Bærum 2 og Tromsø.

Avd. 2

Her gjenstår mellom fire og seks kamper. Bergenslaget Gneist topper avdelingen (spilte også finale i junior-NM) foran Åsane som har færre kamper og dermed kan ta igjen Gneist. I bunnen finner vi Tertnes, mens Reistad og Glassverket 2 er de to lagene som ligger dårligst an med tanke på den siste nedrykksplassen.

Avd. 3

Her mangler lagene tre til seks kamper. Sola 2 leder foran Larvik Turn. Men 2.-lag kan ikke rykke opp og Larvik Turn har reservert seg for opprykk. Dermed ligger Pors best an i denne avdelingen. I bunnen deler Flint Tønsberg 2 og Nærbø siste plass.

Avd. 4

I denne avdelingen gjenstår mellom fire og seks kamper. Trondheim TH har som det eneste laget i 2. divisjon, ikke avgitt et eneste poent hittil og leder dermed avdelingen, mens NTNUI og Volda 2 ligger nederst.

2. div. menn

Avd. 1

Fem til seks kamper gjenstår og det er fortsatt åpent i toppen. Nordstrand og Lillestrøm ligger likt i toppen med like mange poeng og kamper. De to lagene møtes 6. mars. Men bare et poeng bak ligger Storhamar som har Lillestrøm i siste seriekamp. Helt nederst er Bodø sitt 2. lag.

Avd. 2

Fire til fem kamper gjenstår, og i denne avdelingen er det også flere lag som kjemper i toppen. Kragerø og Kjelsås ligger øverst, Kragerø med en kamp mer spilt. Bare et poeng bak er HK72-Sande. Nederst er Falk Horten 2.

Avd. 3

Tre til fem kamper gjenstår. Åsane leder klart og hadde opprykket inne, allerede seks runder før slutt. Sotra ligger helt nederst.

Avd. 4

Her gjenstår to til seks kamper. Tiller er allerede klare for 1. divisjon ettersom Strindheim har reservert seg mot opprykk. Nabo Vikhammer må forberede seg på å rykke ned en divisjon.

Les mer om 2. divisjon