Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Henny og landslagsmaskottene
Henny sammen med landslagsmaskottene i Larvik i oktober.
Foto: Benedicte Watne Olsen/NHF

Søk om å bli landslagsmaskot!

Gjensidige og NHF søker Landslagmaskoter til Håndballjentens kamp i Åsane Arena 4. april.

Håndballjentene møter Ungarn i Åsane Arena 4. april 2024, og nå kan et helt håndballag søke om å få være maskoter!
 
Søk innen 10. mars.

Landslagsmaskotene er et prosjekt i regi av Gjensidige, i samarbeid med Norges Håndballforbund (NHF). Prosjektet er en videreutvikling av det som tidligere het «Minihåndballjentene» – og som var en stor suksess. Denne gangen får hele lag, og ikke bare enkeltspillere, følge håndballandslagene under en kampdag.

Gjennom Landslagsmaskotene vil et helt håndballag få følge Håndballjentene eller Håndballgutta under en landskamp. I tillegg til å være maskoter, vil laget få komme på innsiden av en landskamp, være lykkebringere og løpe ut på banen sammen med landslagsspillerne, de vil få spesialdesignet treningsdress og utstyr, samt egne landslagstrøyer.

Hvem kan søke?

For å søke om å bli Landslagsmaskoter må laget være i alderen 9-12 år. Laget som søker må også tilhøre regionen hvor kampen spilles i. Det betyr at det er lag fra Region Vest som da har mulighet til å søke om å bli Landslagsmaskoter denne gangen.

Søknaden må sendes inn på vegne av hele laget, og den må være sendt inn fra noen som har tilknytning til håndballaget. Det kan være en trener, lagleder, mamma, pappa, besteforeldre eller lignende. I tillegg må den som sender inn søknaden, på vegne av laget, være kunde i Gjensidige.

Hvor sendes søknaden?

Gå inn på denne lenken for å registrere søknaden på vegne av ditt lag innen 10. mars.

Søk om å bli landslagsmaskot hos Gjensidige

På samme side finner du mer informasjon om maskotordningen.