Arendal 20240225.
Vipers Tove Ulsaker Høve, Anna Vyakhireva og Mina Hesselberg  feirer gullet under finalen for kvinner i NM i håndball mellom Vipers og Storhamar i Sør Amfi.

Sju NM-titler på rad for Vipers!

Vipers, Storhamar, Larvik og Sola. Gull, sølv, bronse og fjerdeplass. Kvinnenes NM er ferdigspilt!

Etter lørdagens semifinaler, der Storhamar beseiret Sola og Vipers beseiret Larvik, var det søndag klart for bronsefinale og finale.
Jentenes bronsefinale var først på programmet, mellom Sola og Larvik.
Det ble en særdeles spennende kamp, hvor lagene fulgte hverandre tett gjennom 60 minutter. Til slutt var det Larvik som trakk det lengste strået, og kunne juble for bronse i årets norgesmesterskap.

Bronsefinale - NM kvinner
Larvik - Sola 25-24 (14-13)

Larviks toppscorer: Maja Furu Sæteren - 6 mål.
Solas toppscorer: Maja Magnussen - 5 mål.
Utvisninger: Larvik 3x2 minutter, Sola 3x2 minutter

Larvik jubler for seier etteer bronsefinalen for kvinner i NM i håndball mellom Larvik og Sola i Sør Amfi.

I finalen møttes, ikke uvente, Storhamar og Vipers.
Selv om Storhamar kom best i gang i Sør Arena, var det aldri tvil om hvor årets kongepokal skulle ende opp...

Storhamar scoret riktignok kampens tre første mål, før Vipers fikk satt sitt første, og de første tjue minuttene holdt Storhamar seg opptil tre mål foran Vipers.
I det 20. minutt utliknet imidlertid Vipers til 9-9, og ved pause var de foran 17-12.

I andre omgang var Vipers på det meste foran med 10 mål, og det var flere lange perioder uten scoringer fra Storhamar.

Når dommerne blåste av kampen, kunne Vipers juble for sitt sjuende norgesmesterskap med seier 32-23.

Vipers Katrine Lunde under finalen for kvinner i NM i håndball mellom Vipers og Storhamar i Sør Amfi.

Finale - NM kvinner
Vipers Kristiansand - Storhamar Håndball Elite 32-23 (17-12)

Vipers' toppscorer: Lois Abbingh - 6 mål.
Storhamars toppscorer: Kristin Venn - 7 mål.
Utvisninger: Vipers 3x2 minutter, Storhamar 1x2 minutter.

Vipers Anna Vyakhireva under finalen for kvinner i NM i håndball mellom Vipers og Storhamar i Sør Amfi.