Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20240207 Grasrottrener_1280x720_ÅretsGrasrottrener_Håndball_Nominer.jpg

Nominer til Årets Grasrottrener Håndball

Norsk Tipping og NHF skal kåre Årets Grasrottrener Håndball. Nominer din kandidat innen 3. mars!

Kjenner du en barnehåndballtrener som brenner for at barn skal få oppleve mestring og idrettsglede gjennom håndballen, og som fortjener litt ekstra heder og ære? Da kan du nominere vedkommende som Årets Grasrottrener Håndball!

Årets Grasrottrener Håndball er en kåring som gjennomføres av Norges Håndballforbund (NHF) og Norsk Tipping gjennom konseptet Grasrottrener. Alle barnehåndballtrenere over 18 år har mulighet til å bli nominert og kåret til Årets Grasrottrener Håndball 2024.

I fjor var det Lena Myrbråten Nilsen fra Raumnes & Årnes som til slutt fikk den hederlige tittelen. I tillegg ble fem regionale vinnere kåret.  

Disse kriteriene må oppfylles for å bli nominert:

  • Må være trener for et lag i barnehåndballen (6-12 år) 
  • Må ha tatt minst én av modulene i Trener 1 utdanningen til Norges Håndballforbund 
  • Må være over 18 år 
  • Må ha godkjent trenerattest gjennom NIF

Kjenner du noen som fortjener tittelen som Årets Grasrottrener Håndball?
Nominer dine kandidater her innen 3. mars! (aldersgrense 18 år)

Slik kåres vinneren:

De nominerte er med i kåringen om å bli Årets Grasrottrener Håndball i sin region. Fra 14.-27. mars er det mulig å stemme på alle de nominerte. De fem med flest stemmer i hver region blir sendt videre til en regional jury som kårer vinneren i sin region. Klubbene til de regionale vinnerne vinner 10.000 kr.

Alle de regionale vinnerne inviteres til topphåndballseminaret i Oslo 14.-16. juni 2024, hvor kåringen og utdelingen av Årets Grasrottrener Håndball vil finne sted. En nasjonal jury vil kåre Årets Grasrottrener Håndball 2024 blant de seks regionale vinnerne. Klubben til den nasjonale vinneren vinner ytterligere 20.000 kr.