Annonse:
20240403 Maskot Gjensidige 4.4
Annonse:
20240403 Maskot Gjensidige 4.4

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2024 tribletex logo.jpg

Inngår avtale med Tripletex

Norges Håndballforbund har signert en toårig avtale med økonomiselskapet Tripletex.

Avtalen varer ut året 2025 og gjør selskapet til en offisiell samarbeidspartner til Norges Håndballforbund (NHF).

- Vi er veldig fornøyde med å inngå et samarbeid med Tripletex. NHF ønsker å bidra til at våre klubber og lag finner gode og enkle verktøy for å styre økonomien sin, og Tripletex har smarte løsninger som er tilpasset håndballens behov. Vi ser frem til samarbeidet og gleder oss til å videreutvikle dette sammen, sier salgs- og markedssjef i NHF, Morten Schønfeldt.

Markedsføringssjef i Tripletex, Eirik Nereng, gleder seg også over samarbeidet.

- Vi er stolte over å støtte en idrett som binder sammen folk av alle aldre og bakgrunner. Håndballforbundet speiler våre egne verdier som er glede, tillit og driv. Med smart teknologi og enkle løsninger skal vi sørge for at klubbene har det de trenger for å holde styr på økonomien. Så får de mer tid til det som virkelig teller – idretten og fellesskapet.

Les mer om Tripletex her