Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2023 Verdiløftet logo.jpg

- Vi er alle en del av #Verdiløftet

I samarbeid med Norsk Tipping rulles nå kampanjen #Verdiløftet ut i hele norsk håndball.

Verdikampanjen #Verdiløftet ble lansert 1. desember. Nå kastes kampanjen for alvor i gang, og Norges Håndballforbunds fire verdier skal gjennomsyre arbeidet:

  • Begeistring
  • Respekt
  • Innsatsvilje
  • Fair Play

Norges Håndballforbund vil gjennom #Verdiløftet gi medlemmene et aktivt forhold til betydningen av verdiene, slik at alle kan bidra til å fjerne uønskede hendelser ute i hallene. Uavhengig av hvilken rolle du bekler, skal du vite hva som forventes av deg når du tilhører håndballen.

I samarbeid med Norsk Tipping vil #Verdiløftet i fire år fremover være synlig på alle sentrale og regionale flater og arrangement.

- Norsk Tipping ønsker å hjelpe sine samarbeidspartnere med å løfte frem viktige satsingsområder. Norges Håndballforbunds planer om et stort verdiløft i norsk håndball er helt i tråd med ambisjonene for sponsorarbeidet vårt. Vi ser frem til et målrettet og viktig samarbeid med særlig fokus på holdninger og respekt, slik at håndballen styrker sin status som en god arena å være på for alle, sier Pål Enger i Norsk Tipping.

Kampanjen vil bestå av flere ulike tiltak, og det første vil synliggjøres allerede under Final 8 i Arendal 23.-25. februar.

- Endelig er vi klare til å kaste i gang #Verdiløftet! Innholdet i kampanjen skal bidra til å styrke og løfte verdiene som skal etterleves ute i hallene. Sammen må vi alle ta i et tak for å gjøre norsk håndball til et enda bedre sted å være. Her har alle som er en del av håndballfamilien et felles ansvar. Vi håper alle, store som små, vil følge med på #Verdiløftet og bidra til å fremme gode verdier i håndballhaller landet over. Jeg er – Du er – Vi er alle en del av #Verdiløftet, sier prosjektleder i Norges Håndballforbund, Marte Smistad. 

Mer om Verdiløftet