Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Budapest, Ungarn 20230604. 
Vipers målvakt Katrine Lunde og Markéta Jerábková holder pokalen under medaljeseremonien etter finalen i Champions League i håndball mellom Vipers og Ferencvárosi TC i MVM Dome Budapest.
Foto: Beate Oma Dahle / NTB
Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Vipers ble årets lag under Idrettsgallaen

Etter nok en seier i Champions League, fikk Vipers-jentene en velfortjent pris på Idrettsgallaen.

Vipers slo FTC-Rail Cargo i årets Champions League-finale og gikk dermed seirende ut av den gjeveste turneringen for tredje året på rad. Mange mente dermed tiden var inne for en pris på Idrettsgallaen.

Og sånn gikk det. I kategorien Årets lag, var Vipers nominert sammen med Parabordtennislaget Dahlen/Tveiten, seilerduoen Næss/Rønningen, Sandvolleyballgutta Mol/Sørum, det kvinnelige curlinglandslaget og våre egne Håndballjenter.  I denne sterke konkurransen gikk altså Vipers seirende ut.

- Tusen, tusen hjertelig takk. Det var veldig gøy å vinne denne prisen og det setter vi stor pris på, sa Katrine Lunde i takketalen fra Frankrike der hun var samlet med resten av laget. Hun passet også på å takke alle som har bidratt i kulissene. 

- Vi vet at bak store prestasjoner, så er det veldig mange mennesker som er med. Derfor har vi lyst til å takke alle de frivillige, sponsorer og fansen som har vært med på reisen!

Vi gratulerer!

Følgende kandidater var nominert fra norsk håndball:

Årets kvinnelige utøver
Katrine Lunde

Årets lag
Håndballjentene
Vipers Kristiansand

Årets trener
Ole Gustav Gjekstad

Årets navn
Håndballjentene (folkejury)

Se alle vinnerne her