Gjensidige Cup

Robin Gerhardsen Wulvik kom til flere kontringssjanser mot Bregenz og scoret seks mål i kampen. Her fra en tidligere kamp.

Tap for Runar i European Cup

Runar kjempet seg til ledelse i andre omgang, men Bregenz tok til slutt seieren 33-29.

Lørdag kveld var det klart for tredje runde i European Cup for Runar Sandefjord. Runar er det eneste norske laget gjenværende i European Cup, etter Nærbø ble slått ut i andre runde.

I den tredje runden møter Runar det østerrikske laget Bregenz, og første oppgjør ble spilt i Bregenz.

Hjemmelaget fikk en liten ledelse fra start, men Runar utlignet etter fem minutter. Lagene fulgte hverandre tett utover i første omgang, men like etter halvspilt omgang kom Bregenz foran 10-7. De kom opp i en femmålsledelse mot slutten, men Runar reduserte ledelsen til tre før omgangens slutt. Det stod 18-15 til pause.

I andre omgang holdt hjemmelaget lenge på ledelsen, men det norske laget kjempet godt og etter ti minutter kom utligningen til 21-21. Runar tok for første gang ledelsen etter halvspilt andreomgang, men Bregenz tok den tilbake inn i sluttminuttene og økte for hvert angrep. Runar klarte ikke stoppe de fra å øke ledelsen og hjemmelaget kom fire mål foran. Kampens siste fire minutter ble intense, men målløse for begge lag. Det endte med tap for Runar 29-33 i det første oppgjøret mot Bregenz.

Det østerrikske laget har med det en ledelse på fire mål inn i returoppgjøret. Den andre kampen spilles i Sandefjord lørdag 3. desember klokken 18:00.