Annonse:
Verdiløftet
Annonse:
Verdiløftet

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20231103 Månedens lag menn oktober.jpg

Månedens lag for menn i oktober

Fem klubber er representert på månedens lag for oktober, og Dagur Gautason er med for andre gang.

Forrige ble Skarpnes Månedens Spiller presentert, det ble Tord Lea Knutsen fra Runar. Her er det komplette laget for oktober.

Laget er tatt ut basert på mottatt data fra kampene som er spilt i oktober.
Antall kamper klubbene spilte i oktober varierte fra 4 til 5 kamper, og da vi kårer for måneden og ikke enkeltkamper er det tatt snitt MEP* for alle kamper spilleren har deltatt i, samt at minimumsantall kamper er satt til 3.

Hva er MEP? (Mest effektive spiller) Les mer her

Målvakt: Nikolai WiigHaslum
Nikolai Wiig spill mellom stengene er en av årsakene til at Haslum har hatt en bra start på sesongen. I oktober noterte Wiig seg for hele 69 redninger og en redningsprosent på 35,9%. En assist er det også notert på målvakten
Snitt MEP pr. kamp: 3,1

Venstre kantspillerDagur Gautason, ØIF Arendal
Dagur er første spiller med å sikre seg plass på Skarpnes Månedens lag to ganger. I oktober ble det 22 mål på den rask bente islendingen, hvorav 21 av dem var spillermål. Samlet uttelling er på 75,9%
Snitt MEP pr kamp: 3,0

Venstre bakspiller: Tord Lea Knutsen, Runar Sandefjord
Tord kom fra Sandnes til Runar Sandefjord før denne sesongen, og oktober ble på mange måte et gjennombrudd for ham i Runar drakta. Han er med på månedens lag og er også Skarpnes Månedens Spiller for oktober. Denne utmerkelsen fikk han etter å ha notert seg for 31 spillermål med en uttelling på 70,5% og hele 28 assist.
Snitt MEP pr kamp: 5,3

Midtre bakspiller: Mathias Rohde Larson, ØIF Arendal
Er nok flere som har ventet på at Mathias også får en pallplass. Dansken var skadet store deler av fjoråret, men med friske ben har han underholdt bra i årets sesong. Så bra at det sikret en plass på Skarpnes Månedens lag for oktober. Her har han laget 38 mål med 64,4% i uttellings%, og funnet medspillere 29 ganger.
Snitt MEP pr kamp: 5,1

Høyre bakspiller: Lasse Sunde Lid, Haslum
Lasse er en 2004 modell som ikke bare har gjort seg bemerket i yngre mesterskap. Også i REMA 1000-ligaen viser han frem sitt store talent. I oktober ble det 6,8 mål i snitt pr kamp, og totalt 34 spillermål. Noe som ga han plass som høyre bakspiller på Skarpnes Månedens lag.
Snitt MEP pr kamp: 4,3

Høyre kantspiller: Tollef Oskar Lindqvist, Kristiansand
Her snakker vi om en avslutning på oktober det lukter svidd av. Tollef lagde 27 mål på fem kamper i oktober. Av disse målene kom 20 av dem i månedens to siste kamper. Dette inkluderer 9 mål på 10 skudd mot Elverum, og 11 mål på 14 skudd mot Viking TIF. Samlet en plass må laget.
Snitt MEP pr kamp: 3,2

Linjespiller; Marius Galta FerkingstadSandnes
Marius har bidrat med solid innsats i begge ender av banen for Sandnes. Forover har det blitt 17 mål og en uttelling på 73,9%.
Snitt MEP pr kamp: 2,7

Vi gratulerer alle sammen!

Klikk her om du vil sortere i alle tallene, og lage dine egne statistikker.