God førsteomgang, men Spania seiret til slutt

U-gutta (LM06) åpnet knallsterkt mot Spania, og holdt lenge følge - men måtte til slutt se seg slått 37-31.

I den første av tre kampene i Scandiberico møtte LM06-gutta et godt Spania-lag. Etter en jevn start på kampen ledet Norge 10-8 etter 13 minutter. U-gutta spilte solid i begge ender, med bra angrepsspill og et stødig forsvar, og ledelsen økte:

Etter de nitten første minuttene ledet Norge med fire mål mot Spania.

Men så stoppet det litt opp, og scoringer og fint forsvar gikk over i litt mer slurv.

Det sto 16-16 til pause, etter en totalt sett oppløftende norsk omgang, hvor Spania også fikk et rødt kort da Sigurd Rommetveit ble truffet i ansiktet i sluttminuttene.

Andreomgang startet med at Spania scoret først og tok ledelsen. Samtidig lyktes Norge med godt kantspill, og stillingen var 20-19 til Norge så seint som syv minutter inn i andre omgang.  De neste minuttene fulgte lagene hverandre tett, men utover i omgangen viste Spania sine kvaliteter, og rykket ifra. U-gutta tapte til slutt 37-31.

Den neste Scandiberico-kampen for laget er allerede fredag, mot nabolandet til Spania - Portugal. Kampen begynner klokken 22.00 norsk tid. Turneringen avsluttes med oppgjøret mot Sverige lørdag.

Scandiberico, LM06

Spania - Norge 37-31 (16-16)

Norge: Emil Rommetveit, Dennis Mykkeltvedt, Carl Colin Tønnesen 9 mål, Tobias Søberg 4, Ciljan Sagosen 3, Thomas Sivertsen 3, Alex Molander 2, Teodor Retvik 2, Sigurd Rommetveit 2, Jesper Dolva 2, Preben Bjørnstad 2, Alexander Restrup 1, Jørgen Horg 1, Lukas Bjerkgård-Lund, Ola Sønju Eggum, Martin Helgesen.

Utvisninger: Spania 3x2 min, Norge 3x2 min.