Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2023 Lerøy Bring .png

Første runde i Bring og Lerøy

Denne helgen skal lagene i Bringserien og Lerøyserien spille første runde med seriespill.

Alle kampene kan følges på handball LIVE. Klikk her får å se avdelingsoppsettet.

Seriespillet spilles over fire runder med første runde 11. og 12. november. Nå skal Norges beste klubblag i aldersgruppene 16 og 18 år kjempe om å bli nasjonale mestere!

I fjor gikk Follo J18 seirende ut av Lerøyserien. De har følgende å si om opplevelsen:

- Lerøyserien er et flott arrangement og en utrolig fin opplevelse. Det er gøy å spille mot så mange forskjellige lag, mange fine turer og ikke minst masse sosialt med laget. Det å vinne Lerøyserien er det beste håndballminnet et lag kan få, og det er ekstremt gøy å få status som Norges beste J18-lag. Det skaper mestring, energi og masse håndballglede innad i laget. Da vi vant Lerøy gikk det opp for oss hva vi faktisk kan få til som lag og samholdet var på topp. Mange av spillerne ble dessverre ikke med denne sesongen, men vi har fått mange nye spillere som er motiverte for Lerøy i år også, sier de.

I Bringserien var det Kragerø G16 som gikk seirende ut. De retter en takk til trenerteamet, foreldre, sponsorer og andre som bidro til at de gikk helt til topps i turneringen.

- Det var spesielt å vinne dette sammen. Det er ingen andre jeg ville vunnet Bring med enn disse gutta. Det var stort å klare dette sammen med de man har spilt sammen med hele livet.

- Vi satte oss som mål allerede som 10-åringer at vi ville vinne Bring, selv om det er lettere sagt enn gjort. Men vi har jobbet for det, og det var en fantastisk følelse å faktisk vinne finalen. Vi er så stolte over at vi klarte det med den lille troppen som har spilt sammen siden vi var 6 år. FOR en reise vi har hatt!! Fra vi vant Olavscupen som 10-åringer og satt oss som mål at vi skulle vinne Bring, sier Kragerø G16.

De øvrige rundene er berammet til følgende datoer for Bringserien:

  • 2. runde 21. januar
  • 3. runde 11. februar
  • Fellesrunde 9.-10. mars

Følgende datoer gjelder for Lerøyserien:

  • 2. runde 20. januar
  • 3. runde 10. februar
  • Fellesrunde 8.-10. mars

Les mer om Bringserien og Lerøyserien