Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2023 Kristina Novak Sola.jpg
Foto: @handballfoto - Kenneth McDowell

Fire norske lag spiller e-cup i helgen

Vipers får besøk av Rapid Bucuresti, mens Storhamar, Sola og Molde spiller kval. til European League.

Vipers har variert hittil i årets Champions League, ikke så rart med stjerner som Katrine Lunde og Anna Vyakhireva på skadelisten i den senere tid. Lørdag venter en ny og viktig kamp for sørlendingene når rumenske CS Rapid Bucuresti kommer på besøk til Aquarama. Ungarerne ligger på femte plass i gruppe B, på plassen foran Vipers. Her er nok begge lag svært ivrige etter å skaffe seg to nye, viktige poeng. 

Kampen spilles lørdag 18. november kl. 18.00, og sendes på Handball Kanalen og Pluto TV.

Søndag skal våre tre norske lag spille returkamper i den tredje og siste kvalifiseringen til European League. Sola spiller borte mot Super Amara Bera Bera fra Spania. Og med en god sjumålsseier 39-32 fra hjemmekampen, ligger alt til rette for avansement for de gulkledde. Kampen starter allerede kl. 12.00.

Neste lag ut er Storhamar som spiller sin returkamp borte mot svenske Höörs i syd-Sverige. På hjemmebane sikret hamarsingene et godt utgangspunkt med nimålsseier 37-28. Her er det kampstart kl. 16.00.

Molde har hjemmekamp i denne runden, men utgangspunktet for returmøtet med Neptune Nantes er vanskelig ettersom det ble tap 28-45 i bortekampen. Kampen starter kl. 17.00.

I følge planen skal de norske kampene i EHF European League streames på Handball Kanalen.