Tobias Schjølberg Grøndahl scoret ti mål og ble kåret til banens beste spiller.

Elverum med ettmålstap mot Flensburg

Elverum leverte en solid kamp, men måtte til slutt se seg slått av Flensburg med minst mulig margin.

Et stjernespekket Flensburg stod på motsatt banehalvdel for Elverums tredje runde i Europaligaen. Før oppgjøret stod Elverum med en seier og ett tap i ligaen. Flensburg, på sin side, hadde seiret stort i sine to første kamper, og det tøff oppgave det norske laget stod overfor i Terningen Arena.

Elverum startet godt på hjemmebane og tok en tomålsledelse tidlig i omgangen. Det tyske storlaget hevdet seg etter hvert bedre i forsvar, og presset Elverum til tekniske feil fremover. Like etter førsteomgang var halvspilt var det Flensburg som var i føringen. Det stod 6-8.

Hjemmelaget lot seg ikke stresse av en litt svakere periode og utlignet stillingen bare noen minutter senere. Robin Paulsen Haug gjorde en god figur mellom stengene, og reddet skudd både fra seksmeter og straffemerket. Dermed ble Flensburgs ledelse aldri større enn ett mål i siste del av førsteomgang. Da pausesignalet gikk var lagene like langt på stillingen 13-13.

Det var bortelaget som fikk den beste starten etter sidebyttet. Før ni minutter var spilt, var de tre mål foran de hvitkledde. Elverum svarte godt også i denne omgangen og utlignet stillingen da 13 minutter gjenstod. Minuttet senere fikk virkelig publikum valuta for pengene, da Tobias Grøndahl sørget for ledelse med en flyver.

Det ble en nervepirrende avslutning i Terningen Arena. Lagene byttet på en ettmålsledelse, og med et drøyt minutt igjen på klokken, stod det 32-32. Med publikum i ryggen kjempet Elverum med stor vilje. Dessverre holdt det akkurat ikke for hjemmelaget. Flensburg satte inn et siste mål og stakk dermed av med seieren med minst mulig margin. Kampen endte 32-33.

Elverum spiller sin neste kamp i European League mot nettopp Flensburg den 21. november. Kampen kan følges på handball-kanalen.tv.