Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

redlocker 640 x 360.jpg

Banebrytende avtale om gratis bind og tamponger

Et samarbeid mellom RedLocker og NHF sikrer gratis mensbeskyttelse til alle under håndball-VM.

Håndball-VM for kvinner spilles i Danmark, Norge og Sverige fra 29. november til 17. desember. I Norge er Stavanger og Trondheim arrangørbyer. Under mesterskapet vil gratis menstruasjonsbeskyttelse tilbys til både spillere og publikum.

Dette er mulig takket være et samarbeid mellom Norges Håndballforbund (NHF) og RedLocker, en bedrift grunnlagt av to unge kvinnelige entreprenører. Redlocker sine produkter vil være tilgjengelig i røde automater på DNB Arena i Stavanger og i Trondheim Spektrum. I tillegg vil alle spillere få utdelt hver sin toalettmappe fylt med menstruasjonsbeskyttelse, som en del av samarbeidet mellom NHF og RedLocker.

– Dette er et veldig positivt initiativ, som jeg med glede stiller meg bak. Det blir stadig færre tabuer knyttet til kvinnehelse. Det er en positiv utvikling, som det er viktig at også vi mannlige trenere heier på og fortsetter å bidra til, sier landslagssjef Thorir Hergeirsson.

– Det er en bra start som jeg håper kan inspirere andre innen idretten og utenfor, da det er et naturlig behov på en arbeidsplass - i likhet med min, sier Håndballjentenes linjespiller Maren Aardahl.

– Menstruasjonsbeskyttelse er en rettighet, for retten til å prestere på like vilkår. Det er en milepæl for likeverd og en mer likestilt verden. Menstruasjonsbeskyttelse er i likhet med toalettpapir et grunnleggende behov, sier Liza Eriksson, grunnlegger og administrerende direktør i RedLocker.

– Det at vi i RedLocker har fått muligheten til å samarbeide med Norges Håndballforbund og Håndballjentene slik at de kan tilby gratis menstruasjonsbeskyttelse til sine fans og spillere gjennom våre smarte distribusjonsløsninger, føles både viktig og morsomt, fastslår Eriksson.

Kjøp dine billetter til Håndball-VM i Norge her!
AimToExcite.Com