Annonse:
Gjensidige Cup
Annonse:
Gjensidige Cup

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2023 Veteran NM 640x360.jpg

Region SørVest inviterer til Veteran NM i Stavanger

Vi har nok en gang gleden av å ønske håndballfamilien velkommen til Veteran NM i Stavanger.

For niende gang inviterer Region SørVest til Veteran NM i Stavanger.

Arrrangementkomitéen har gledet seg til å endelig kunne arrangere dette mesterskapet igjen, og ikke minst til å invitere håndballfamilien til en ellevill håndballfest her i Stavanger. 

Veteraner fra alle landets krinkler og kroker har denne helgen samlet troppene, tørket støvet av håndballskoene og vendt snuten mot Stavanger. 

Veteran NM er blitt en tradisjon for flere av lagene, og arrangeres i år for 31. gang. Hele 118 lag er påmeldt til årets mesterskap, det tilsvarer om lag 1300 påmeldte spillere/lagledere. 

Under mesterskapet blir det benyttet hele 13 spillflater. Fredag gjennomføres de innledende kampene fordelt på alle de 13 spillflatene. Etter lagene har kjempet på parketten denne dagen, er lagene invitert til "Bli kjent fest" på kvelden. Her er det duket for god mat, og Live-musikk utover kvelden. 

Lørdag spilles de resterende innledende kampene, kvartfinalene og semifinalene. På kvelden blir det bankett på Stavanger Forum. Bordplassering til banketten er publisert på Veteran NM sin landingside. Dersom man er nygjerrige på hvor man skal sitte eller bare er nysgjerrig på hvem sidemannen er, kan man se bordplasseringen her.

På banketten er det bestilt deilig mat fra Compass Group, som også leverer maten i DNB Arena, og god musikk fra Atomic Band og DJ AA:GE utover kvelden. Husk å pakk med danskeskoene og gjør klar sangstemmen, dette kan bli en heidundranes kveld. 

Transport 

Det er satt opp transportplaner og bussruter. Disse anbefaler vi dere å sette dere inn i, slik at dere ikke kommer for sent til kamp eller mister siste buss hjem på kvelden. 

Haller

Dersom en skulle trenge noe påfyll av energi eller bare har lyst på noe å snackse på, har flere av hallene kiosker. Dersom dere ønsker og har mulighet oppfordrer vi dere til å bruke disse, slik at vi får vist våre flotte arrangørklubber hvor mye setter pris på dem.

Informasjon og kommunikasjon

Vi vil underveis i mesterskapet publisere nødvendig informasjon på Veteran NM sin landisngsside her på handball.no, dele på Facebook og sende ut viktig informasjon på SMS til laglederne. 

I tillegg har vi en instagramkonto som heter «veterannm».  Vi oppfordrer alle til å følge oss på de ulike plattformene.

MinHåndball-appen

For et oppdatert kampoppsett, resultater underveis – last ned «minhandball» appen. Alle lag  huske å legge inn spillertropp på laget sitt, samt legge inn kamptropp til kampene. 

Finaledagen

Finaledagen spilles i Stavanger idrettshall. Selvsagt på «hovedbane» (B+C) med flott arrangement rundt kampene. Vi håper flest mulig legger turen dit for å følge sine håndballvenner som kommer så langt i turneringen.

Spørsmål

Trenger du å komme i kontakt med arrangøren, kan du bruke kontakttelefon 51 73 78 70. Hit kan laglederne ringe for spørsmål underveis.

Velkommen til Stavanger!