Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Nanco Hoogstad-297283.jpg

Oppsummering av Veteran NM i Stavanger

Nok et Veteran NM er over. Vi tar en oppsummering av helgen og ser på vinnerne av gårsdagens finaler.

Siste ispose er delt ut, og nok et Veteran NM er gjennomført her i Stavanger. Vi ønsker å takke alle lag som deltok på årets arrangement. 1300 deltakere tok denne helgen turen til Stavanger for å teste ut håndballferdighetene deres igjen.

Flere av lagene ankom Stavanger torsdag ettermiddag og kveld. Mesterskapet ble for flere kastet i gang da Kragerøgutta stilte med live-musikk og ba opp til allsang på Scandic Stavanger City torsdag kveld.

Fredag startet vi opp med mesterskapets kamper. Det ble gjennomført kamper på 13 forskjellige spilleflater i sju forskjellige haller. I løpet av fredagen ble det gjennomført 125 kamper fra morgen til kveld.

Lørdag fortsatte mesterskapets innledende kamper, samt kvart- og semifinaler. På kvelden var det duket til bankett i Stavanger Forum. Lagene hadde kommet seg ut av håndballtøy og inn i finstasen. I Stavanger Forum var det hentet inn både Live musikk og DJ. Det var en flott gjeng som hadde møtt opp til banketten, hvor de fleste så ut til å ha tatt på seg danseskoa denne kvelden.

Søndag ble det spilt ni finaler for de ulike aldersklassene. Finalene ble gjennomført i Stavanger idrettshall.

Vinnere av søndagens finaler:

Gutter 60 Norrøna
Jenter 45 Grane Arendal
Gutter 45 Haslum
Jenter 40 Aksla
Gutter 40 Åkra
Jenter 50 Tertnes
Gutter 50 Norrøna
Jenter 33 Fana
Gutter 33 Stord

For en helg det har vært, og for noen fantastiske deltakere vi har hatt på besøk her.  Dere har vært en utrolig gøyal gjeng, med et supert humør og noen rå prestasjoner.