Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole
Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Dommer Magnus Muri Nygren
Magnus Nygren er en av fire norske sommere som skal i aksjon i november.
Foto: Svein André Svendsen

Norske dommere til Kroatia og Hellas

Dommerparene Borge/Nygren og Fremstad/Jørstad skal dømme dobbeltkamper i november.

Helgen 11. og 12. november møtes sveitsiske LC Brühl Handball og kroatiske HC Lokomotiva Zagreb til dobbeltkamper i den tredje kvalifiseringsrunden til kvinnenes EHF European League. Der skal dommerparet Andreas Borge og Magnus Nygren dømme. Begge kampene spilles i Zagreb.

Helgen etter er det dobbeltkamper i EHF European Cup mellom kvinnelagene OKR Rudar fra Montenegro og greske AESH Pylea Thessaloniki. Disse kampene spilles i Thessaloniki og skal dømmes av Mads Fremstad og Jørgen Jørstad.