Robin Gerhardsen Wulvik Runar

Mindre ruvende Runar, men seier likevel

Selv om sifrene ble mer beskjedne enn ved forrige møte, ble det Runar-seier; 36-31 over Sakarya BSB SK.

Da Runar Sandefjord tok imot tyrkiske Sakarya BSB SK til årets første European Cup-kamp i midten av oktober, vant Runar med hele 13 mål. Bare én uke senere var det duket for returkamp i Tyrkia, men kampen skulle bli en ganske annen.

I den første omgangen var det Sakarya BSB SK som var mest på hugget. Hjemmelaget lå foran to tredeler av de første tretti, med mellom to og tre mål. Godt hjulpet av Christoffer Rambos «nesten hattrick», kun avbrutt av Sander Rogne Myklebusts riktignok kjærkomne nettkjenning, kjempet Runar seg opp og på siden av hjemmelaget. 12-12 ble 13-13 og 15-15.
Til pause var stillingen 17-17.

Et mindre ruvende Runar til tross, i den andre omgangen ble det i alle fall litt avstand på de to lagene. To mål foran ble fire. Ble seks. Ble seier.

Runar vant til slutt kampen 38-32 (sammenlagt 80-61).

Sakarya BSB SK - Runar Sandefjord 32-38 (17-17)