Annonse:
Pocket Valley
Annonse:
Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20231006 Månedens lag for menn i september.jpg

Månedens lag for menn i september

Elverum, ØIF og Bækkelaget er representert med to spillere hver. En Kristiansand-spiller har også fått plass.

Månedens lag er levert i av Norsk Topphåndball samarbeid med Skarpnes. Nytt av året er at månedens spiller også kåres. 

Laget er tatt ut basert på mottatt data fra kampene som er spilt i september samt de kampene som ble spilt i slutten av august.
(MEP – Mest effektive spiller)

Målvakt: Ivan Eres, ØIF Arendal
Ivan er ikke den målvakten som har stått mest, men når han vært i buret har han tider «stengt» det, og han er samlet over grensen for antall redninger som er satt. ØIF Arendal målvakten noterte seg for 24 redninger og imponerende 44% i rednings%.
Snitt MEP pr. kamp: 2,30

Venstre kantspillerDagur Gautason, ØIF Arendal
ØIFs nye venstre kanspiller sikret seg plass på sesongens første Månedens lag. Samlet 23 mål på 29 skudd og uttelings% på 79,3%. Av disse var 17 spillermål på 20 skudd og 85% uttelling. For Dagur er det da faktisk 7 metere som «trekker litt ned», men også her han ble historisk. På 7 metere ble 6 mål på 9 skudd og 66,7% uttelling, men en av disse 6 målene var utligningen i siste sekund i første seriekamp i Trondheim som sikret ØIF uavgjort mot Kolstad. 5,8 mål pr kamp ble det i snitt på den fotrappe Islendingen
Snitt MEP pr kamp: 3,50

Venstre bakspillerJens Dolberg Plougstrup, Bækkelaget
Plougstrup var en av ligaens toppskyttere i forrige sesong, og viser at skuddarmen er stilt inn fra start i årets sesong. Han noterte seg for 7,4 mål i snitt pr kamp, og da totalt 37 mål i årets første måned. Uttellingen var på 62,7%. Han leverte 20 assist på sine 5 kamper. Samlet ga dette han plass på laget for september.
Snitt MEP pr kamp: 4,90

Midtre bakspillerTobias Grøndahl, Elverum
Tobias styrte Elverum gjennom lagets fire kamper med 31 assist (som gir 7,75 assist pr kamp). Fra 7 meteren var han feilfri på sine 11 skudd, og ute fra banen ble det 25 mål på 37 forsøk. Totalt ble 36 mål og en samlet uttelling på 75%
Snitt MEP pr kamp: 7,4

Høyre bakspillerPreben Leander Nord-VarhaugKristiansand
Preben var ikke den som lagde flest mål fra plassen, men når han skøyt var det bra. 15 mål på 18 skudd gir en uttelling på hele 83,3%, samt et snitt på 5 mål pr kamp. Han noterte seg også for 14 assist.
Snitt MEP pr kamp: 4,3

Høyre kantspillerKasper Thorsen Lien, Elverum
Kasper Thorsen Lien har høyest uttelling på laget for september. Elverums høyre kantspiller brukte kun 21 skudd på å lage sine første 19 mål i ligaen denne sesongen. Det gir en uttellingsprosent på hele 90,5
Snitt MEP pr kamp: 3,2

LinjespillerChristoffer Tofte Langerhuus, Bækkelaget
BSK linjespiller er aktiv i både forsvar og angrep, og betyr mye for laget. Fremover på banen har han notert seg for 29 mål på 35 forsøk, og dermed oppnådd en uttelling på solide 82,9%. I forsvar han også sentral. Nå gir ikke 2 minutter «plusspoeng», men «minus». Og selv med 4 ganger hvile på 2 minutter (NB: Er kun en utvisning i snitt pr kamp) har Christoffer en solid snitt MEP.
Snitt MEP pr kamp: 4,4

Vi gratulerer alle sammen!