20233009 Anna Vyakhireva
Anna Vyakhireva ble Vipers' toppscorer. Her fra en tidligere kamp.

Det lugget for Vipers i Champions League

En "luggende" kamp mot Metz i Champions League, endte i tomålstap 35-37 for Vipers.

Jamina Roberts scoret Vipers' første mål foran drøyt 1500 tilskuere i Aquarama søndag ettermiddag.
Før det hadde gått 10 minutter, så bortelaget seg nødt til å ta time-out, på stillingen 6-3 til Vipers. På det meste var Vipers fire mål foran gjestene fra Frankrike, men etter 19 minutter av første omgang utliknet Lucie Granier til 9-9.
Den siste perioden fram til pause ble igjen dominert av Vipers, som var tre mål foran på stillingen 17-14.

Også andre omgangs første scoring kom fra Jamina Roberts, og igjen var Vipers fire mål foran. Jana Knedlikova sikret femmålsledelse til Vipers, men så ble de fire neste scoringene satt av Metz. Stillingen var igjen uavgjort, 19-19.
Lagene fulgte hverandre tett de neste minuttene, til tavla viste 25-25.

På bare drøyt halvannet minutt, scoret franskmennene tre mål, og det forspranget klarte aldri Vipers å hente inn igjen.

Sluttresultatet ble 35-37 i favør Metz, og Vipers står fortsatt med bare fem poeng i gruppe B, etter seks kamper spilt.

Neste kamp for Vipers i Champions League er borte mot CS Rapid Bucuresti om to uker, før de få dager senere møter samme motstander hjemme. Deretter er det mesterskapspause for kvinnenes Champions League.