Sigvaldi Gudjonsson Kolstad
Sigvaldi Gudjonsson tok ansvar og stilte opp med elleve scoringer i kampen mot Zagreb. Her fra et tidligere oppgjør.

Klarte ikke stoppe Zagreb i mesterligaen

Kolstad fikk et tøft møte med Zagreb og måtte se seg slått 31-20 i Champions League.

Torsdag var det klart for Kolstad sin tredje kamp i Champions League. Etter en seier mot Pelister og ett tap mot Kielce i de de to foregående kampene, var det kroatiske Zagreb som stod for tur.

Kolstad åpnet kampen med scoring, men hjemmelaget kom like tilbake og utlignet. De to lagene spilte jevnt i starten av kampen, men Kolstad fikk et lite forsprang på ett mål. Etter ti minutter stod det 5-5 i Kroatia, før Sigvaldi Gudjonsson igjen sørget for ledelse til Kolstad.

Inn mot halvspilt omgang stod det fortsatt likt mellom de to lagene, før Zagreb kom i ledelsen for første gang på 9-8. Det norske laget fikk inn to scoringer til på de neste fire minuttene, men der sa det slutt. Kolstad kom ikke forbi Zagreb sitt forsvar og målvakt, samtidig som hjemmelaget fant rommene og økte ledelsen.

De norske gjestene stoppet på ti mål, men Zagreb økte til 17 mål før omgangens slutt.

I andre omgang startet Kolstad igjen jevnt med det kroatiske laget. Utover i omgangen møtte de på motstand også i andre omgang, som gjorde det vanskelig å skulle komme nærmere utligningen.

Kolstad klarte ikke å stoppe Zagrebs angrepsspill, som gjorde at hjemmelaget kunne øke til en timålsledelse på 24-14. Timålsledelsen holdt de på til slutten av omgangen, men Kolstad kom i en periode ni mål bak. Zagreb økte igjen like før slutt og denne gangen med to, som sikret seieren 31-20 over Kolstad.

Kolstad blir med det stående med to poeng i mesterligaen. Deres neste kamp i turneringen er mot Pick Szeged torsdag 12. oktober klokken 18:45.