Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Katrine Lunde i mål for Vipers
Katrine Lunde stod en strålende kamp, og reddet over halvparten av skuddene til Lubin.
Foto: Kenneth McDowell

Viste klasse mot MKS Zaglebie Lubin

Tross en jevn start, tok det ikke lange tiden før Vipers tok kontroll over kampen. Det endte til slutt 34-20.

Vipers Kristiansand er godt i gang med Champions League-gruppespillet, og har ett tap og en seier bak seg. I kveld var det MKS Zaglebie Lubin som stod på motsatt banehalvdel. Det polske laget stod med to tap før dagens kamp.

Vipers-jentene slet med å sette ballen mellom stengene i åpningsminuttene. Den første nettkjenningen fikk de etter fire minutter, men grunnet godt forsvarsspill stod stillingen 1-1. Katrine Lunde stod meget godt bakerst, og fikk flere fine redninger. Lagene fulgte hverandre tett den første halvdelen, og etter 15 minutter var stillingen 6-6.

Katrine Lunde fortsatte å vise klasse, og bidro til at Vipers økte til 10-6 til neste fem minuttene. De rosakledde fortsatte å imponere, og økte ledelsen inn mot pause. Etter 30 minutter var stillingen 16-9 til Vipers.

Halvannet minutt inn i andreomgang hadde Vipers-jentene økt til en timålsledelse, etter to scoringer fra Mina Hesselberg og en fra Lois Abbingh. Det fløyt fint for Vipers både fremover, hvor Anna Vyakhireva lekte seg, og bakover i banen, der Katrine Lunde fortsatte å stå som en vegg.

Halvveis i omgangen satte Mina Hesselberg sin syvende scoring, og sendte Vipers opp i en 27-14-ledelse. Flere av Vipers-jentene fikk prøve seg i kampen, og det var mye god håndball på parketten. Det ble heller aldri spennende i andreomgang. Vipers beholdt den store ledelsen ut kampen, som til slutt endte 20-34.

30. september møter Vipers-jentene Team Esbjerg på hjemmebane. Oppgjøret starter 18.00.

KAMPFAKTA
EHF Champions League – gruppespill
MKS Zaglebie Lubin - Vipers Kristiansand 20-34 (9-16)
Hala Widowiskowo Sportowa RCS, Lubin, Polen
Toppscorer Lubin: Daria Michalak med fire mål
Toppscorer Vipers: Anna Vyakhireva og Mina Hesselberg med syv mål
Utvisninger: Vipers 1x2min, Lubin 2x2min

Se fullstendig kamprapport her.
Les mer om norske lag i E-cup her.