Adrian Aalberg Kolstad
Adrian Aalberg spilte en fantastisk kamp og noterte seg med hele ni scoringer.

Målfest i Kolstads Champions League-debut!

Kolstad leverte en strålende mesterliga-debut mot Pelister og vant 31-22 i Nord-Makedonia.

Onsdag var det klart for Kolstads aller første kamp i Champions League. Debuten ble i Nord-Makedonia med HC Eurofarm Pelister på motsatt banehalvdel.

Kolstad leverte fantastisk i åpningsminuttene. Med et godt forsvar og en strålende Torbjørn Bergerud mellom stengene, hadde laget fra Trondheim kun sluppet inn ett mål i løpet av de første tolv minuttene. Kolstad hadde satt sju baller i mål, og dermed opparbeidet seg en solid ledelse etter den sterke åpningen.

Siste del av førsteomgang ble jevnere, men Pelister klarte ikke å redusere Kolstads ledelse og på det meste var trønderlaget åtte mål foran. Da lagene gikk i garderoben var det igjen seks mål som skilte dem. Etter en strålende førsteomgang stod det 10-16.

Kolstad åpnet i samme tempo etter sidebyttet, og scoret tre mål før Pelister satte inn sitt første for omgangen. Det var lite som tydet på at kampen skulle snu, og da en halv omgang gjenstod var Kolstad åtte mål foran på stillingen 13-21.

Det var lite spenning knyttet til seieren, men Kolstad fortsatte å holde tempoet oppe. Med gode redninger gjennom hele kampen, kunne kantspillerne sette stor fart i kontringsspillet. Adrian Aalberg og Sigvaldi Bjørn Gudjonsson satte til sammen 17 mål mellom stengene. Bakerst i banen kunne Torbjørn Bergerud også være fornøyd med egen innsats da han reddet omkring halvparten av skuddene fra Pelister. Det hele endte 22-31 og Kolstad kunne juble for en vel overstått Mesterliga-debut.