Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Norge - Montenegro 8. april 2023
Foto: Kenneth McDowell

VM-seminarer i Stavanger og Trondheim

Arrangørene av Håndball-VM inviterer til en rekke «side events» i tillegg til kampene i november og desember.

Mandag ble det mulig å kjøpe klubbilletter til Håndball-VM på hjemmebane. Mesterskapet starter 29. november. Håndballjentene spiller tre innledende kamper i Stavanger. Hovedrunden foregår i Trondheim, hvor det også skal spilles to kvartfinaler.

I et mesterskap skjer det som kjent langt mer enn det som foregår på spilleflata.

I Stavanger vil det bli arrangert ulike side events i regi av NHF Region SørVest under VM 2023. For flere av disse er det allerede kommunisert ut informasjon om påmelding til de aktuelle målgrupper. Ett eksempel er Youth Camp 1.-2. desember.

For andre tiltak vil det fortløpende bli sendt ut informasjon om påmelding til de det gjelder.

Felles for alle slike arrangementer, enten de rettet mot klubber, trenere, dommere eller spillere, er at kampbilletter vil være inkludert i deltakeravgiften. Dette gjelder både i Stavanger og Trondheim.

Trondheim og NHF Region Nord har også gått ut med invitasjon til Youth Camp (8.-11. desember). Det vil i tillegg komme invitasjon til og informasjon om ytterligere seminarer. Det vil for eksempel bli eget foredrag om teamarbeid med Marit Breivik, og det vil bli avholdt ungdomstrenerseminar i løpet av hovedrunden. 

For mer informasjon, ta kontakt med: 

NHF Region SørVest
nhf.rsvn@handball.no
51 73 78 70

NHF Region Nord
nhf.rn@handball.no
48 06 81 81

Les også:

Den offisielle hjemmesiden for VM

Kjøp ordinære billetter her

Inviterer til Youth Camp under VM